To moje gratulacje. Każdy dobiera taki tf jaki mu pasuje. Ja niżej niż M15 nawet nie zaglądam. Nie widze takiej potrzeby. I co oznacza "wychodzi"?swiadomy pisze: Skalpowanie najlepiej mi na M5 wychodzi. Przeważnie DAX jest moim obiektem
DayTrading: Piątek 30.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 30.06.2017
Wychodzi tzn udaje sięCblondyn pisze:To moje gratulacje. Każdy dobiera taki tf jaki mu pasuje. Ja niżej niż M15 nawet nie zaglądam. Nie widze takiej potrzeby. I co oznacza "wychodzi"?swiadomy pisze: Skalpowanie najlepiej mi na M5 wychodzi. Przeważnie DAX jest moim obiektem

Skoro ci sie udaje to na H1 też będzie sie udawać. I o tym czy system jest zarabiający nie decyduje ilość wejść a jakość. Wydrukować i nad monitorswiadomy pisze:Wychodzi tzn udaje sięCblondyn pisze:To moje gratulacje. Każdy dobiera taki tf jaki mu pasuje. Ja niżej niż M15 nawet nie zaglądam. Nie widze takiej potrzeby. I co oznacza "wychodzi"?swiadomy pisze: Skalpowanie najlepiej mi na M5 wychodzi. Przeważnie DAX jest moim obiektem

-- Dodano: 30 cze 2017, 16:37 --swiadomy pisze:Wychodzi, skrót od dobrze wychodzi tzn udaje sięCblondyn pisze:To moje gratulacje. Każdy dobiera taki tf jaki mu pasuje. Ja niżej niż M15 nawet nie zaglądam. Nie widze takiej potrzeby. I co oznacza "wychodzi"?swiadomy pisze: Skalpowanie najlepiej mi na M5 wychodzi. Przeważnie DAX jest moim obiektem
Cblondyn,tu nie chodzi o to zeby się chwalić bo wtapiam również, głównie przez brak dyscypliny.
Ale nawet jakbys sie miał chwalić to ja nie widze w tym nic złego bo jest czymswiadomy pisze:
Cblondyn,tu nie chodzi o to zeby się chwalić bo wtapiam również, głównie przez brak dyscypliny.

A dyscyplina to podstawa
- harymilloki
- Maniak
MOZNA DOKLADAC KABLA
CEL:
STREFA 1,33000 - 133600
CEL:
STREFA 1,33000 - 133600
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
na M1 to można szybko toalete zaliczyć, a nie wykres oglądać
a żeby nie było offa to edek leci na 1350 zrealizowac rgra z h1
a żeby nie było offa to edek leci na 1350 zrealizowac rgra z h1

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- harymilloki
- Maniak
EDWARD NADAL L MOZNA PODBIERAC ...
-- Dodano: pt 30-06-2017, 16:14 --
Po mojemu jeszcze jes okazja na wejscie w GOLDA ... ale chyba trzeba sie spieszyc ...
-- Dodano: pt 30-06-2017, 16:14 --
Po mojemu jeszcze jes okazja na wejscie w GOLDA ... ale chyba trzeba sie spieszyc ...
"cierpliwość popłaca..."
Bemowo, dzieki.Twoje sugestie mocno mnie wspierały, zwlaszcza w trwaniu z rzeznikiem. Tak jak pisalem moimi faworytami byl rzeznik, pszenica i wti.Pszenicy i wti wogole nie zamykalem natomias rzeznika ktorego mocno dokupywalem pozbylem sie poloweBemowo1 pisze:Zapomniałeś o mnie.fx-technik pisze:No to dziś:
Świeżak umoczy, Tolmonnika umoczy, Harrymiloki zarobi.
A ja, nie umoczę i nie zarobię
a na miesięcznym tam odnowię S, może to już w poniedziałek
a edek docelowo na tygodniowym dużo wyżej
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
za mały range jak na piątek.... zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.