No co Ty ? Z edkiem jedziemy na essssssssssssss , że pozwolę sobie podrobić lutka. Coś go dziś nie ma. Widziałem, że dostał ostrzeżenie i pewnie trcohę sie zmartwił. Dzieci przeżywają mocno takie rzeczyTsunamiPL pisze:Jestem na edku na l 1.13974

No co Ty ? Z edkiem jedziemy na essssssssssssss , że pozwolę sobie podrobić lutka. Coś go dziś nie ma. Widziałem, że dostał ostrzeżenie i pewnie trcohę sie zmartwił. Dzieci przeżywają mocno takie rzeczyTsunamiPL pisze:Jestem na edku na l 1.13974
PowoliTsunamiPL pisze:Wziąłeś zysk ? Jak nie to rozważ to szybko.harymilloki pisze:Moje podejscie do DAXa wszyscy znaja... Nie zmienione ...
Zagrałem pod szybki skalp 5-8 pips.MarioDM pisze:No co Ty ? Z edkiem jedziemy na essssssssssssss , że pozwolę sobie podrobić lutka. Coś go dziś nie ma. Widziałem, że dostał ostrzeżenie i pewnie trcohę sie zmartwił. Dzieci przeżywają mocno takie rzeczyTsunamiPL pisze:Jestem na edku na l 1.13974
Twardzielharymilloki pisze:PowoliTsunamiPL pisze:Wziąłeś zysk ? Jak nie to rozważ to szybko.harymilloki pisze:Moje podejscie do DAXa wszyscy znaja... Nie zmienione ...Jeszcze nie ...
To zagranie udane. Też 1 lotem ?TsunamiPL pisze:
Zagrałem pod szybki skalp 5-8 pips.
Tak, niestety zamknąłem za szybkoMarioDM pisze:To zagranie udane. Też 1 lotem ?TsunamiPL pisze:
Zagrałem pod szybki skalp 5-8 pips.
Twoja ocena dotyczy krótkiego interwału, jak się domyślam. M5 lub M15. Patrząc jednak na wykres dzienny, widać, że edek wyjechał powyżej Bollingera (już druga świeca) , a na obecnej świecy już wychodzi powyżej Keltnera. Jak dla mnie edek od przyszłego tygodnia zalicza korektę w dół. Ta korekta może nawet zacząć się dziś lub jutro.fx-technik pisze:Edek raczej teraz nie S.