fx-technik pisze:Fraktal,
Tu miałeś piękny poziom do S: Czemu nie grałeś?
Powiem tak. Na spinie nie jestem w stanie grać. Kiedyś jak miałem większy kapitał, około 50 k, to spokojnie, wszystko wchodziło. Umiałem grać

fx-technik pisze:Fraktal,
Tylko, że z psychiką możesz sobie poradzić, gdy masz mocną metodę.Fraktal pisze:fx-technik pisze:Fraktal,
Powiem tak. Na spinie nie jestem w stanie grać. Kiedyś jak miałem większy kapitał, około 50 k, to spokojnie, wszystko wchodziło. Umiałem grać. Teraz gdy dysponuje kapitałem 3K, nie jestem w stanie nic zarobić. Psychika.
jak milon na koncie się pojawilutek pisze:MarioDM pisze:Kiedy lutek wyjeżdżasz na kolonie ? W lipcu czy sierpniu ? Morze czy jeziora ?lutek pisze:och jakie to wszystko wzruszające, ale grajmy
fx-technik pisze:Tylko, że z psychiką możesz sobie poradzić, gdy masz mocną metodę.Fraktal pisze:fx-technik pisze:Fraktal,
Powiem tak. Na spinie nie jestem w stanie grać. Kiedyś jak miałem większy kapitał, około 50 k, to spokojnie, wszystko wchodziło. Umiałem grać. Teraz gdy dysponuje kapitałem 3K, nie jestem w stanie nic zarobić. Psychika.
Mogę przypuszczać, że z tym 50K też nie umiałeś grać, tylko były inne warunki rynku.
Dostawałeś nagrody za błędy, ale nie mogłeś tego wiedzieć, że to błędy.
ja pamiętamdobryfxplayer pisze:nie pamietam, ale ktos krzyczal calyczas od 2-3 miesiecy ED L ???
A ty byś postawił kasę na czyjś krzyk?dobryfxplayer pisze:nie pamietam, ale ktos krzyczal calyczas od 2-3 miesiecy ED L ???