krab29 pisze:zapoda ktoś linka do yellenowej. Dzięki Tsunami za poprzednie
https://www.pscp.tv/business/1MnGnalMYZwKO
krab29 pisze:zapoda ktoś linka do yellenowej. Dzięki Tsunami za poprzednie
Kuba, coś nie w tym kierunku idzie...shogomad pisze:
Dax L do 13 000
123, harmonik potencjalny, odbicie od okna i obrona, po reteście wybitej LT....do tego super R;R - 10 : 1
Przy SL 30 pips można zgarnąć 300...opłaca sie wziąć choć szanse (SK)są poniżej 50 %
Czyżby dawali jakieś sugestie ? Odpisz im, że na forum to zabronioneTsunamiPL pisze:Yellen wspomina jak to było przed kryzysem w 2008r.
A Williams z FED stwierdził, że giełdy jadą już na oparach...
fx-technik pisze:Kuba, coś nie w tym kierunku idzie...shogomad pisze:
Dax L do 13 000
123, harmonik potencjalny, odbicie od okna i obrona, po reteście wybitej LT....do tego super R;R - 10 : 1
Przy SL 30 pips można zgarnąć 300...opłaca sie wziąć choć szanse (SK)są poniżej 50 %
A może raczej L kontrariańsko, w dołku.TsunamiPL pisze:Giełdy s, ratuj się kto może
Po co tracić pieniądzekarnak pisze:A może raczej L kontrariańsko, w dołku.TsunamiPL pisze:Giełdy s, ratuj się kto może
No to ostateczna bariera przed krachem jest tu: Z ew. na R3, też może zawrócić.shogomad pisze:fx-technik pisze:Kuba, coś nie w tym kierunku idzie...shogomad pisze:
Dax L do 13 000
nom....shit happens.tam 40 pips wziałem ( i jeszcze rano na S ce od wczoraj )...ale szkoda mi mojego monstera. Kiedyś ci wkleje 300 pipsowy trade..zobaczysz