-- Dodano: 24 cze 2017, 16:18 --
Dlatego jestes Ty aby tymd4mian7 pisze:Systemem startuje człowiek. Jak widzisz ze cos nie gra to wychdozisz
Sterować
Dlatego jestes Ty aby tymd4mian7 pisze:Systemem startuje człowiek. Jak widzisz ze cos nie gra to wychdozisz
Dokładnie. I w systemie możesz pracować nad ulepszeniem RR( stosunek zysk/strata) albo nad skutecznością przy ustalonym RR. Albo nad oboma parametrami jednocześnie.d4mian7 pisze:Systemem startuje człowiek. Jak widzisz ze cos nie gra to wychdozisz
Do tego dodam jeszcze kolejny "parametr" bardzo istotnyCblondyn pisze:Dokładnie. I w systemie możesz pracować nad ulepszeniem RR( stosunek zysk/strata) albo nad skutecznością przy ustalonym RR. Albo nad oboma parametrami jednocześnie.d4mian7 pisze:Systemem startuje człowiek. Jak widzisz ze cos nie gra to wychdozisz
Nie wiem co to za taśmy ale S-ka i mnie kusi, zobaczymy w poniedziałek rano.Bemowo1 pisze:
S w tym miejscu to oczywista oczywistość,
Nigdy nie podejmuj decyzji finansowych na podstawie "S-ka i mnie kusi"!Ważniak pisze:Nie wiem co to za taśmy ale S-ka i mnie kusi, zobaczymy w poniedziałek rano.Bemowo1 pisze:
Tak, za to na podstawie losowo postawionych linii już można.fx-technik pisze:-- Dodano: 24 cze 2017, 19:05 --
Nigdy nie podejmuj decyzji finansowych na podstawie "S-ka i mnie kusi"!Ważniak pisze:Nie wiem co to za taśmy ale S-ka i mnie kusi, zobaczymy w poniedziałek rano.Bemowo1 pisze:
Zapewniam cię, że żadna z nich nie jest losowo postawiona.Ważniak pisze:
Tak, za to na podstawie losowo postawionych linii już można.
czyli TP to ten Pivot H1 ?fx-technik pisze:EURUSDH1