Dlatego lepiej bawić się na kablu gdzie wszystko jasnefx-technik pisze: Seba, nie przeczę, że tak może być.
Tylko nie popieram zgadywania.
DayTrading: Piątek 23.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 23.06.2017
-
- Gaduła
Może, chciałbym aby tak było.fx-technik pisze: Tylko nie wiadomo na ile będzie pary.
Może dzień na zero skończą?
Narazie wygląda to nieźle.
Najwyżej BE wybije.
Technik jestes hipokryta - najpierw psioczysz na to forum i sie obrażasz a potem wracasz i ludziom wodę z mózgu robisz. Mało tego - obrażasz i jestes chamski. Nie masz wiedzy ani kultury
- fx-technik
- Fanatyk
Impuls poszedł na dużym popycie.grzegorzx7 pisze:Może, chciałbym aby tak było.fx-technik pisze: Tylko nie wiadomo na ile będzie pary.
Może dzień na zero skończą?
Narazie wygląda to nieźle.
Najwyżej BE wybije.
Retouch spadł bez wolumenu...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakoś kolegi postów z przekazem jakiejś wiedzy nie kojarzęd4mian7 pisze:Technik jestes hipokryta - najpierw psioczysz na to forum i sie obrażasz a potem wracasz i ludziom wodę z mózgu robisz. Mało tego - obrażasz i jestes chamski. Nie masz wiedzy ani kultury

Ale ja tu nie jestem od przekazywania wiedzy. Ty tez nie
-- Dodano: 23 cze 2017, 18:42 --
I teraz tak - ropa jest na l. Technik wam powie ze na s
-- Dodano: 23 cze 2017, 18:42 --
I teraz tak - ropa jest na l. Technik wam powie ze na s
Co do wiedzy to nie mam wątpliwości - jest i to ogromna. Problematyczny jest sposób jej przekazania, ale niestety nie uczestniczyłem w webinarach i trudno mi to osądzać.d4mian7 pisze: Nie masz wiedzy ani kultury
Odnośnie kultury ... jest duża pewność siebie.
Bo dla niego w trendzie spadkowym wzrost oznacza od razu odwrócenie trendu. Kto ciekawy niech zajrzy do wczorajszego wątku Dt gdzie nasz miszcz sugerował spadki:)
TEchnik to pisze duże ale o niczym. Zero wejść tylko jakieś masło maślane. Odradzam każdem czytanie jego postów nawet bo i tak z nich niczego sie nie dowiecie, co dało by jakiś zarobek. Zresztą myśle że już spora grupa osób to zauważyła
A o świeżaku to szkoda wspominać. Te jego wejścia i wyjścia, zmiany decyzji o 180 stopni w ciągu 5 min i teraz najlepsze!! Świeżak wchodzi w pozycje i za chwile beczy ze go wycieli a dany instrument jest aktualnie w wąskiej konsoli xD To jest fenomen. Do tego trzeba dodać że gościu od chyba 2 lat bawi sie na demo i codziennie klepie po kilkanaście wpisów na tym forum.

-
- Fanatyk
znowu piątek,
pewnie 40 stron
może jakiś nowy dt?
-wzrost
-spadek
-bez zmian
pewnie 40 stron
może jakiś nowy dt?
-wzrost