cukier
bawełna
i nie zapominajcie o złocie bo odlatuje

Długoterminowcu - a słyszałeś o AF ? Warto zerknąć na ustalenia np. unijne. Na jesieni , albo od nowego roku (nie pamiętam dokładnie) mają być zniesione limity produkcji cukru. Sądzisz, że to wywoła hossę na cukrze ?PipsKong pisze: co do Cukru to z pozycji Long terminowca , miejsce piekne ;]
Nic z tego, Pipsu.PipsKong pisze:piękna Lka powinna być na nowej H1 - ropa ....
co do Cukru to z pozycji Long terminowca , miejsce piekne ;]
Ty poważnie ???highend pisze:to walcie L na
cukier
bawełna
i nie zapominajcie o złocie bo odlatuje
też mi się tak wydaje a że dzisiaj nic mi nie wchodzi więc walnie w góręfx-technik pisze:3 razy podchodziłem L na Edku, 3 x BE.
Nic z tego - walnie w dół.
Podziękował.MarioDM pisze:Pisałeś wczoraj o palladzie. Zerknąłem na swoje kreski. Pallad jest w silnym trendzie wzrostowym i to na wykresie miesięcznym. Na takich instrumentach płynność nie jest aż tak wielka, więc trudno liczyć na małe, płynne korekty. Jak rośnie to rośnie, a jak spada to spada. Na takich rynkach nie warto grać pod prąd i wchodzić za wcześnie. Na innych rynkach zresztą też.krab29 pisze:Giedły w dół, ropa też, te wasze L na ropie, ah.
Lepiej popatrz na platynę. Ona jest w horyzoncie od roku. Obstawiam, że w pewnym momencie pójdzie w górę. Na platynie nie ma codziennego swapu, a tylko okresowe rolowania serii. Bodajże niestety co miesiąc.
bierz, tylko nie pisz mi na priv potem, że "świnia"PipsKong pisze: Ty poważnie ???
bo ja serio biorę L na Goldzie
a cukier ? .....
Tomasz196407 pisze:Niestety albo stety wypociny prawdopodobnie zawsze tu bedą
czy chciał i nie chciał![]()
poprostu trzeba przywyknąć do tej .... -no nie chce tych ludzi obrażać,
Sprawa przede wszystkim admina i modów, a chyba im nie zalezy na tym
bo jedno regulamin a drugie to zycie.
Bardziej tu chyba niektórzy po zarty przychodzą niż co tresciwego usłyszec albo przeczytac
Życie poprostu życie
Przemek, sorry, wylatujesz z mojej grupy.highend pisze:bierz, tylko nie pisz mi na priv potem, że "świnia"PipsKong pisze: Ty poważnie ???
bo ja serio biorę L na Goldzie
a cukier ? .....
TWOJA DECYZJA