Wal śmiało.grzegorzx7 pisze:
Może w końcu czas na L-ki na cukrze ?

-- Dodano: 21 cze 2017, 15:51 --
i jeszcze bawełna może być niezle miejsce na L

Wal śmiało.grzegorzx7 pisze:
Taahighend pisze:Wal śmiało.grzegorzx7 pisze:
A co byś chciał treściwego usłyszeć ? Wiadomo, że wielu, w tym i ja zagląda tu po to aby zażartować i pogadać przez chwilę z podobnymi do siebie maniakamiTomasz196407 pisze: Bardziej tu chyba niektórzy po zarty przychodzą niż co tresciwego usłyszec albo przeczytac
Życie poprostu życie
tosz pisze przecież,MarioDM pisze:A co byś chciał treściwego usłyszeć ? Wiadomo, że wielu, w tym i ja zagląda tu po to aby zażartować i pogadać przez chwilę z podobnymi do siebie maniakamiTomasz196407 pisze: Bardziej tu chyba niektórzy po zarty przychodzą niż co tresciwego usłyszec albo przeczytac
Życie poprostu życie
No właśnie miejsce piękne, aż zbyt piękne bym rzekł...PipsKong pisze: co do Cukru to z pozycji Long terminowca , miejsce piekne ;]
no dzisiaj to pięknym jestem antywskaźnikiem ;]PipsKong pisze:piękna Lka powinna być na nowej H1 - ropa ....
Pisałeś wczoraj o palladzie. Zerknąłem na swoje kreski. Pallad jest w silnym trendzie wzrostowym i to na wykresie miesięcznym. Na takich instrumentach płynność nie jest aż tak wielka, więc trudno liczyć na małe, płynne korekty. Jak rośnie to rośnie, a jak spada to spada. Na takich rynkach nie warto grać pod prąd i wchodzić za wcześnie. Na innych rynkach zresztą też.krab29 pisze:Giedły w dół, ropa też, te wasze L na ropie, ah.