DayTrading: Środa 21.06.2017
Re: DayTrading: Środa 21.06.2017
nie wiem czy wiecie ale na DAXie zaraz druga mega zwała będzie IMO
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
Np. Forced Tf H1 na D1:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Nie pomogę Ci podjąć żadnej decyzji, bo nie wiem gdzie wziąłeś i jaką wielkość w stosunku do kapitału.PipsKong pisze:na ropie to S widzę , co mi się w ogóle nie podoba ;/;/
Jedno co mogę napisać to, że gdybym ja wziął longa na ropie powiedzmy po 47 i nie zamknął do tej pory to obecnie przytrzymałbym dalej licząc na to, iż uda mi się wyjść na zero.
Ogólnie ropa jest dla mnie stracona. Longi mają sens w przypadku wojny Arabii z Katarem. Na razie na wojnę coś się nie zanosi, zwłaszcza, że czytałem, iż Katar zbliżył sie z Iranem co może ochłodzić zapał Saudyjczyków. Z drugiej strony strach brać szorty, bo wojna może zacząć się znienacka i wtedy misie obudzą się z dużą luką.
Nie cierpię takich sytuacji geopolitycznych bo powodują, że kolejny fajny do grania instrument odpada.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
EURUSD:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Polukam i ocenię. Dzięki.fx-technik pisze:
Może narzuć jakiś sztywny Tf, tylko niższy od tego twojego głównego.
Wtedy będziesz miał bardziej dokładnie.
Trust no bit**es.
-
- Fanatyk
PipsKong pisze:nie wiem czy wiecie ale na DAXie zaraz druga mega zwała będzie IMO

pokaż
tego nie da się pokazać to tak zwane Forexowe Flow :'D trzeba to mieć , z tym się urodzić ;]Tomasz196407 pisze:PipsKong pisze:nie wiem czy wiecie ale na DAXie zaraz druga mega zwała będzie IMO![]()
pokaż
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Jak on juz piosenki układa o odwróceniu na ropie,MarioDM pisze:Nie pomogę Ci podjąć żadnej decyzji, bo nie wiem gdzie wziąłeś i jaką wielkość w stosunku do kapitału.PipsKong pisze:na ropie to S widzę , co mi się w ogóle nie podoba ;/;/
Jedno co mogę napisać to, że gdybym ja wziął longa na ropie powiedzmy po 47 i nie zamknął do tej pory to obecnie przytrzymałbym dalej licząc na to, iż uda mi się wyjść na zero.
Ogólnie ropa jest dla mnie stracona. Longi mają sens w przypadku wojny Arabii z Katarem. Na razie na wojnę coś się nie zanosi, zwłaszcza, że czytałem, iż Katar zbliżył sie z Iranem co może ochłodzić zapał Saudyjczyków. Z drugiej strony strach brać szorty, bo wojna może zacząć się znienacka i wtedy misie obudzą się z dużą luką.
Nie cierpię takich sytuacji geopolitycznych bo powodują, że kolejny fajny do grania instrument odpada.
to cos nie tak

-- Dodano: 21 cze 2017, 11:46 --
czasem reke , noge sie obcinaPipsKong pisze:tego nie da się pokazać to tak zwane Forexowe Flow :'D trzeba to mieć , z tym się urodzić ;]Tomasz196407 pisze:PipsKong pisze:nie wiem czy wiecie ale na DAXie zaraz druga mega zwała będzie IMO![]()
pokaż
to nie o ropie, to o całym tym bajdzlu .....Tomasz196407 pisze:
Jak on juz piosenki układa o odwróceniu na ropie,
to cos nie tak
-
- Maniak
Tomasz196407 pisze:PipsKong pisze:nie wiem czy wiecie ale na DAXie zaraz druga mega zwała będzie IMO![]()
pokaż

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem