cena nigdy nic nie musidobryfxplayer pisze: MUSZĄ przebic szczyt ktory zaznaczylem na czerwono na D1.
-- Dodano: 19 cze 2017, 20:29 --
Podkresle to jeszcze raz: MUSZĄ, bo jeszcze tego nie zrobili....
akurat w tym wypadku musiirmentruda pisze:cena nigdy nic nie musidobryfxplayer pisze: MUSZĄ przebic szczyt ktory zaznaczylem na czerwono na D1.
A może spróbuj innego systemu. Jeśli myślisz S to kliknij L i na odwrót. Zaczniesz zarabiaćŚwieżak44 pisze:Dziś ostro testowałem nowy sytem na DAX-ie M1. Różne średnie i Asahi.... Efekt z 11,5k na koncie zjechałem na 4,9k. Czyli zrobiłem ponad 50% konta! Prawie wszystkie pozycje stratne 10/14. Wejścia idealnie złe.Systematyka jest.
Tylko wszystko nie w tą stronę, ale nie szkodzi. Wracam do pomysłu gry na dwa konta. Ten system może dać 50% dziennie!
Wiesz, pięknie przewidziałeś szczyt i byłeś od niego może ze 20pipsów i to wtedy kiedy inni wydzieli S. Wydaje mi się, że "twój szczyt" był. Może teraz pora na zjazd w dół.dobryfxplayer pisze:akurat w tym wypadku musiirmentruda pisze:cena nigdy nic nie musidobryfxplayer pisze: MUSZĄ przebic szczyt ktory zaznaczylem na czerwono na D1.
-- Dodano: 19 cze 2017, 20:48 --
albo powiem inaczej. od miejsca na niebiesko MUSI przewalic szczyt na czerwono.
ja już próbujęTsunamiPL pisze:Gold L można próbować dopiero po 1230
Wiesz, ja mam S i mam nadzieję, że pojedziemy w dół. Ale jak to będzie to czort wie. W jedną pozycję pipsi mnie "namówił", ale ją trzymam.dobryfxplayer pisze:Krab, bedziemy rozmawiac na nowym szczycie edka.
P.S.
tylko dzieki PiS Polska moze sie rozwijac...
To mogę ci już udostępnić konto ze 100 k i będziesz robił 50% depo dziennie ?Świeżak44 pisze:Dziś ostro testowałem nowy sytem na DAX-ie M1. Różne średnie i Asahi.... Efekt z 11,5k na koncie zjechałem na 4,9k. Czyli zrobiłem ponad 50% konta! Prawie wszystkie pozycje stratne 10/14. Wejścia idealnie złe.Systematyka jest.
Tylko wszystko nie w tą stronę, ale nie szkodzi. Wracam do pomysłu gry na dwa konta. Ten system może dać 50% dziennie!