Stomper
-
- Gaduła
tesotwalem rozne ustawienia i dla mnie TP100 lub czasami niżej sprawdza sie najlepiej, jesli chcemy zwiekszc zyski moze lepiej grac wiekszym lotemDark_kNight pisze:tak mi przyszło do głowy...
Czy ustawianie TP nie blokuje ruchów w korzystną dla nas stronę...? Przecież i tak stomper zamyka pozycje nie korzystając zwykle z poziomu TP

inne loty to manualna gra i stomper na innych ustawieniach w ramach testowMarcin06 pisze:Widze, ze masz rozne wielkosci lotow. Stosujesz progresje? Osobiscie tego nie preferuje, ale nie zdarzylo mi sie zeby Stomper mial 2 wtopy pod rzad, moze ustawienie progresji w EA to jakis sposob na zwiekszenie zyskow?davit pisze:z dzisiaj
- mysje_hood
- Gaduła
Masz stompera na 5 i 15 min ktory gra na fxpro od 20 do 6 na poprzedniej stronie. Domyslnie masz tam parametry ktorymi gram. Dzisiejsza noc dla tych parametrow - rewelacja. 31 otwartych pozycji, wszystkie na plus, ogolny zysk dzisiejszej nocy 150$ przy grze 0.1 lota.
edit:
dorzucam statement z pierwszych dni testow. Zaznaczam ze dopiero od tej nocy stomper gra tak jak chcialem.
edit:
dorzucam statement z pierwszych dni testow. Zaznaczam ze dopiero od tej nocy stomper gra tak jak chcialem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2008, 10:16 przez kubek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła