DayTrading: Środa 14.06.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 14.06.2017
GJ coś słabo, tylko 25 pips na razie na plus.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
DALEJ tracimy...czas...pieniadze...cierpliwośćkrab29 pisze:Jakieś wizje na wieczór? Co dalej?
jest jak jest
to, że ktoś się chwali, że zarabia i pokazuje gdzie wszedł i wyszedł - to jest to podstawa dla innych do analizy czemu zagrał tak a nie inaczej
oczywiście najlepiej jakby pokazywał wszystkie zagrania wtedy będzie widać czy metoda działa czy jest tylko losowa
ale forum to miejsce do sporów i o kierunek i o metodę ...i forum to wskazówka dla tych co pracują i jeszcze czasu nie mają na zawód tradera aby czegoś się dowiedzieć jaki kierunek dominuje, na co zwrócić uwagę
kłótnie powinny być na argumenty a posty pisane zrozumiale dla wszystkich a nie dla wybranych lub jako zgaduj zgadula
oczywiście najlepiej jakby pokazywał wszystkie zagrania wtedy będzie widać czy metoda działa czy jest tylko losowa
ale forum to miejsce do sporów i o kierunek i o metodę ...i forum to wskazówka dla tych co pracują i jeszcze czasu nie mają na zawód tradera aby czegoś się dowiedzieć jaki kierunek dominuje, na co zwrócić uwagę
kłótnie powinny być na argumenty a posty pisane zrozumiale dla wszystkich a nie dla wybranych lub jako zgaduj zgadula
ładna sraczka
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Edek dość ładnie się wyrysował. Ciekawe czy nie wybije wyżej?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak myślicie USDPLN dziś wieczorem spadnie poniżej 3,7 czy wybije powyżej 3,76??
zarabiac nie gadać
tak jest !!! już Ski postawione !!!lutek pisze:zarabiac nie gadać

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Jedno jest pewne. Potrzebuje nowej metody
Trochę odrobiłem, ale mój statement to równia pochyła.. Zawsze mnie czymś zaskocza: albo pakuje się w fałszywkę, albo wchodze dokładnie na zakręcie, tnę zyski i masksymalizuje straty. To nie jest sposób zeby wygrac z rynkiem. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
gold up idzie na testowanie ostatnich szczytów