DayTrading: Środa 14.06.2017
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 14.06.2017
A kto Ci broni trzymac pieniadze w pozycjach długi ... Nawet kilka lat 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
No , po za takimi tuzami jak zaba czy chociazby bemowoStachuu pisze:oczywiście że da sie zarobić i to jak piszesz nie małe pieniądze w zależności z jakim kapitałem wchodzisz. Ci co zarabiają to raczej nie szukają tutaj pomocy bo tu nikt nic mądrego nie pisze
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- dobryfxplayer
- Maniak
zapomniales o Maserati i Dobryfxplayer.woj55 pisze:No , po za takimi tuzami jak zaba czy chociazby bemowoStachuu pisze:oczywiście że da sie zarobić i to jak piszesz nie małe pieniądze w zależności z jakim kapitałem wchodzisz. Ci co zarabiają to raczej nie szukają tutaj pomocy bo tu nikt nic mądrego nie pisze
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- F-You Money
- Pasjonat
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk
Do tego też się zabiorę.Stachuu pisze:o boże a ten znowu swoje mądrości odpalił. Wez technik ksiązke napisz
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
no to bedzie jedyny zarobek ze sprzedaży książki mający coś wspólnego z giełdąfx-technik pisze:Do tego też się zabiorę.Stachuu pisze:o boże a ten znowu swoje mądrości odpalił. Wez technik ksiązke napisz

- fx-technik
- Fanatyk
Śnij dalej!Stachuu pisze:no to bedzie jedyny zarobek ze sprzedaży książki mający coś wspólnego z giełdąfx-technik pisze:Do tego też się zabiorę.Stachuu pisze:o boże a ten znowu swoje mądrości odpalił. Wez technik ksiązke napisz
Jak na razie, to ty zaśmiecasz wątek pisząc ploty.
Ja już w tym tygodniu zarobiłem na nowe auto.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2017, 14:40 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
to samo na EDKU tylko wcześniejpabloo83 pisze:poszła laga na złocie
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
Jakieś wizje na wieczór? Co dalej?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!