-- Dodano: 13 cze 2017, 15:36 --
Ta rakieta nie poleci..

Ale, ja nie mówię, że tam się musi odbić, tylko że w tamtych okolicach jest istotny rynek.krab29 pisze:Ty pisałeś o SL 1,3180 - sprawdzimy, ktoś o SL 1,3240 i by wyleciał z tego L. Na tę chwilę szacun. Zobaczymy czy L spadnie do 1,3180 lub niżej.fx-technik pisze:
ja pisałem i mnie wywaliło ale jak pisałem również to ponowiłemfx-technik pisze:Ale, ja nie mówię, że tam się musi odbić, tylko że w tamtych okolicach jest istotny rynek.krab29 pisze:Ty pisałeś o SL 1,3180 - sprawdzimy, ktoś o SL 1,3240 i by wyleciał z tego L. Na tę chwilę szacun. Zobaczymy czy L spadnie do 1,3180 lub niżej.fx-technik pisze:
I cię znowu wyru..ali.Świeżak44 pisze:A jednak poleciała.. w ostatniej chwili wskoczyłem..
filozof gdzie ty to swiezaka zielonego pojecia o tym mechanizmie nie masz ,a udajesz profesora forexu. Skończ i odejdź w pokoju i daj grac i pisać innym.Wszyscy na T... z tego forum sa dobrzy . Swiezak tylko pokazuje emocje i jak grac lub niefx-technik pisze:I cię znowu wyru..ali.Świeżak44 pisze:A jednak poleciała.. w ostatniej chwili wskoczyłem..