Kurczaczek, czy takich wykresów nie potraficie dawaćKermit pisze:edek h1 - wygląda jakby miał coś do załatwienia na 1130, dopiero wyjście powyżej 1240 może otworzyć drogę na ostatni szczyt
https://www.tradingview.com/x/WDqTFTki/

Kurczaczek, czy takich wykresów nie potraficie dawaćKermit pisze:edek h1 - wygląda jakby miał coś do załatwienia na 1130, dopiero wyjście powyżej 1240 może otworzyć drogę na ostatni szczyt
https://www.tradingview.com/x/WDqTFTki/
Pisałem, dla mnie Long był od H1 LBO, jeżeli retestowałby ten poziom. Ale nie cofnął się, to nie mogłem zawrzeć transakcji.Tomasz196407 pisze:Darek chcesz podyskutować, wiesz jak mnie znależść, tu nie zamierzam na ogólnym,fx-technik pisze:Świeżak nikogo nie słucha.Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie
Zauważ, Tomaszu, że Ty to wszystko ogarniasz FE, o czym ja piszę.
To, czy umiesz na tym zarabiać, to kwestia psycho-fizjologiczna - nie metodologiczna.
napisałem nie o swieżaku tylko,!!
nikt nie pisze tu bo jest kilku tu ..... -wykropkowałem to bo nie chce ich obrażać,
i robią mętlik zamiast pisać o DT czyli to co dzis sie dzieje na rynku,
dlatego siedzimy i słuchamy-czytamy ciebie
----------------------------------------------
PS.
Bardzo jestem ciekaw Twojej opinii nt Dax-a
jeżeli możesz określ swoje wejscie sl (jako ewentualną negacje)
Bedziesz chciał znac moją opinie przedstawie Ci
Moge spytać o powód? Bo na razie moge sie tylko domyślaćeliroPL pisze:to ładować grube L na usdcad
właśnie zamknąłem SkęeliroPL pisze:to ładować grube L na usdcad
ja wczoraj zamknąłem za szybko ale i tak dobrzePipsKong pisze:właśnie zamknąłem SkęeliroPL pisze:to ładować grube L na usdcad
+ 500 pipsów ;]
O kurniaPipsKong pisze:właśnie zamknąłem SkęeliroPL pisze:to ładować grube L na usdcad
+ 500 pipsów ;]
bardzo mało ;/ około 1,5%, ale taki był celCblondyn pisze: O kurnia. Niezły łup. Gratki. Ile % depo z tego wyszło jeśli nie tajemnica?
To dobrze się domyślałem co do wsparciaeliroPL pisze:na d1 poziom broniony już 5 razy od 16.03, rsi i stoch
to jest tylko moja opinia ale wydaje mi się że może się zrealizowaćCblondyn pisze:To dobrze się domyślałem co do wsparciaeliroPL pisze:na d1 poziom broniony już 5 razy od 16.03, rsi i stoch