Pamietam był taki jeden Urbański to mówił o wszystkich innych co go czytali/słuchali "moi studenci"Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie

Co to ego robi z ludźmi

Pamietam był taki jeden Urbański to mówił o wszystkich innych co go czytali/słuchali "moi studenci"Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie
Ja nie mam żadnych studentów.Cblondyn pisze:Pamietam był taki jeden Urbański to mówił o wszystkich innych co go czytali/słuchali "moi studenci"Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie. Jakby co najmniej doktorem był
Co to ego robi z ludźmi
Darek chcesz podyskutować, wiesz jak mnie znależść, tu nie zamierzam na ogólnym,fx-technik pisze:Świeżak nikogo nie słucha.Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie
Zauważ, Tomaszu, że Ty to wszystko ogarniasz FE, o czym ja piszę.
To, czy umiesz na tym zarabiać, to kwestia psycho-fizjologiczna - nie metodologiczna.
Nie wiadomo czy ogarnia jak się nie odzywafx-technik pisze:Świeżak nikogo nie słucha.Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie
To, czy umiesz na tym zarabiać, to kwestia psycho-fizjologiczna - nie metodologiczna.
No nie, jeżeli wiesz na co możesz liczyć, to tylko na tyle liczysz.Świeżak44 pisze:Średnio mi idzie ta gra dzisiaj.. Chyba se zrobie druga kawę!![]()
PS. Dadas nie przesadzaj. Jest niska zmienność, ruch na 30 punktów i ciężej się gra.
Nie wiadomo czy obarnia jak się nie odzywaŚwieżak44 pisze:fx-technik pisze:Świeżak nikogo nie słucha.Tomasz196407 pisze:Każdy siedzi cicho i słucha- jak na wykładzie