po co historia - wszyscy zarobieniMarioDM pisze:Pokaż historię transakcji, bo jestem ciekaw ile to jest krocie.lutek pisze:dax dał zarobic krocie , dziekuje
DayTrading: Poniedziałek 12.06.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.06.2017
jest jak jest
panowie grajmy razem ten co ti pokazuje dobre wejscia nie ma szans na tym forum zaraz go niszcza krytykuja , jeszcze konto pokazac no panyMarioDM pisze:Pokaż historię transakcji, bo jestem ciekaw ile to jest krocie.lutek pisze:dax dał zarobic krocie , dziekuje
-- Dodano: 12 cze 2017, 10:58 --
czy oprócz mnie cos tu dzisiaj pokazał , dadas ale tak to dziecko potrafi al;bo spadnie lub urośnie i tam sobie róbcie co chcecie .funt pieknie sierusz

a mówią że z prądem tylko zdechłe ryby płynąsureshot pisze:"tylko z pradem", jako min elektryk, ktory niestety nigdy w zawodzie nie pracowal, czego bardzo obecnie zaluje, chyba umieszcze te haslo w stopce

a swoją droga pozdrawiam kolegę po fachu

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
lutek pisze:panowie grajmy razem ten co ti pokazuje dobre wejscia nie ma szans na tym forum zaraz go niszcza krytykuja , jeszcze konto pokazac no panyMarioDM pisze:Pokaż historię transakcji, bo jestem ciekaw ile to jest krocie.lutek pisze:dax dał zarobic krocie , dziekuje
Nie dobrze jest zarabiać kroci bo później się te krocie oddaje. Im więcej tych kroci się ma tym bardziej boli kiedy się je z czasem oddaje

pracujesz moze w zawodzie w polsce ??jen-yy pisze:a mówią że z prądem tylko zdechłe ryby płynąsureshot pisze:"tylko z pradem", jako min elektryk, ktory niestety nigdy w zawodzie nie pracowal, czego bardzo obecnie zaluje, chyba umieszcze te haslo w stopce![]()
a swoją droga pozdrawiam kolegę po fachu![]()
![]()
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dadas też dobrze kombinował, tylko ten jego poziom był nieco wyżej. No i ładnie z niego spadli. Ja nie zdążyłem tego ostatniego zjazdu złapać, ale na tamtym poziomie zamknąłem S. Teraz to beda się bują c wokół starego mocnego pivotan na 12700. Faktycznie trzeba czekac na stany..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Haha. Nie wierzę w te Twoje krociowe zyski. Wg. tego co sam piszesz to strasznie się miotasz i zgarniasz po kilka pipsów w najlepszym razie. Choćbyś wchodził za całe depo to dużo procentowo na tym nie da się zarobić. Jak dla mnie to jesteś bajkopisarzem. I przestań bredzić, że niby pokazujesz jakieś dobre wejścia. Mówisz, że np. L , instrument spada, a Ty za chwilę bredzisz, że już jesteś zarobiony.lutek pisze:panowie grajmy razem ten co ti pokazuje dobre wejscia nie ma szans na tym forum zaraz go niszcza krytykuja , jeszcze konto pokazac no panyMarioDM pisze:Pokaż historię transakcji, bo jestem ciekaw ile to jest krocie.lutek pisze:dax dał zarobic krocie , dziekuje
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
nie. jak skończylem studia 1995 nigdy nie pracowałem w zawodzie.sureshot pisze:pracujesz moze w zawodzie w polsce ??jen-yy pisze:a mówią że z prądem tylko zdechłe ryby płynąsureshot pisze:"tylko z pradem", jako min elektryk, ktory niestety nigdy w zawodzie nie pracowal, czego bardzo obecnie zaluje, chyba umieszcze te haslo w stopce![]()
![]()
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
O, to widzę że tu sporo elektryków.sureshot pisze:pracujesz moze w zawodzie w polsce ??jen-yy pisze:a mówią że z prądem tylko zdechłe ryby płynąsureshot pisze:"tylko z pradem", jako min elektryk, ktory niestety nigdy w zawodzie nie pracowal, czego bardzo obecnie zaluje, chyba umieszcze te haslo w stopce![]()
![]()

Ostatnio zmieniony 12 cze 2017, 12:04 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.