Stomper
- borysewicz
- Stały bywalec
-
- Gaduła
Z tego co wiem najmniejsza kwota potrzebna do zroboenia przelewu to 100. Jezeli wybrales dolary albo euro, to jeden SL kosztowal Cie okolo 35-40% zainwestowanego kapitalu... A co gdy bylo tak jak tej nocy, gdzie np mi otwarly sie dwie pozycje (M5 i M15) i obie zaliczyly SL? Ja sie nie dziwie ze ZALICZYLES WTOPE
A jezeli cos zle pisze to prosze o poprawienie
A jezeli cos zle pisze to prosze o poprawienie
Dzisiaj faktycznie slabszy dzien, 2 zaliczone wtopy. M5 i M15 w tym samym miejscu otworzyly i zamknely sie na sl 25 pips nizej. Co ciekawsz, gdyby sl bylo 35 to juz by stopa nie zlapalo. Niemniej reszta transakcji zyskowna, wiec ogolnie w trzy noce (czwartek, poniedzialek, wtorek) z 400 zrobil 461. Zauwazylem tez ze zle ustawilem warunek i wcale mi nie gra w godzinach ktore chcialem (20-6) tylko od 19 do 3 czy 4, dzisiaj to poprawie.
Kod: Zaznacz cały
Zauwazylem tez ze zle ustawilem warunek i wcale mi nie gra w godzinach ktore chcialem (20-6) tylko od 19 do 3 czy 4, dzisiaj to poprawie.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2008, 13:21 przez simonyx, łącznie zmieniany 1 raz.
- borysewicz
- Stały bywalec
Przewidziałem taką ewentualność mój kapitał początkowy wynosił 250$. Nie wiem dlaczego u mnie była ta wtopa. Przed wejście w real grałem automatem na demo i szlo mu całkiem dobrze.Dark_kNight pisze:A co gdy bylo tak jak tej nocy, gdzie np mi otwarly sie dwie pozycje (M5 i M15) i obie zaliczyly SL? Ja sie nie dziwie ze ZALICZYLES WTOPE
Nie ma nic bardziej niezwykłego od przewidzenia czegoś co nie jest takie oczywiste.
-
- Gaduła
- borysewicz
- Stały bywalec
Poniedziałek był udany nie było Sl natomiast wtorek i środa zaczeło iść skandalicznie po dwa SL iczwartek myslałem, że się jescze odkuje ale to już się można domyślić co sie stało. Ale nie ma co rzałować na manualu sie odkuje:)Dark_kNight pisze:A dasz rade opisac przebieg sytuacji albo zamiescic wyciag albo cos?
Pozdrawiam