-- Dodano: 08 cze 2017, 21:36 --
Żeby miał lukę dużą jutro na otwarcieswiadomy pisze:Ciekawe co tak sie DAX teraz mocno trzyma.....

Żeby miał lukę dużą jutro na otwarcieswiadomy pisze:Ciekawe co tak sie DAX teraz mocno trzyma.....
Świeżak rzuć okiem na WTI. Ja trzymam S.Świeżak44 pisze:Nie mam siły. Znowu nie włazło TP. Mam dość. To jest wszystko jakieś wielkie oszustwo. Po prostu nie da się..Sami widzicie, że sie nie da...
-- Dodano: 08 cze 2017, 21:36 --
Żeby miał lukę dużą jutro na otwarcieswiadomy pisze:Ciekawe co tak sie DAX teraz mocno trzyma.....Takie to jest gówno..
4h to minimum do analizy.Świeżak44 pisze:Ja już mam na dziś dość. Dlaczego TP nie wchodzą? Nawet jak wyczaje jakis setup to i tak zakręcają mi tuż przed nosem.. Może szukać jeszcze innej strategii. Coś nowego? Może średnie? Na większym interwale. Żeby nie patrzeć na M1, M5. Wsparcia i opory i inne bzdety..
a brałeś pod uwagę ze to może być Bat?_Kerad_ pisze:Tomasz196407 pisze:_Kerad_ pisze:Świeżak44
myślałem że jesteś we własnym wyimaginowanym świecie, a tu proszę jaka riposta
hahahha
ale w misiu to nie było ich ostatnie słowo....![]()
masz na myśli
jest taka komedia Polska Miś
i tam jest taki tekst..że to nie jest ich ostatnie słowo..
a przy okazji gdyby ktoś sie zastanawiał co sie stało na ropce
nazywa się Gartley
no to zmniejsz TPŚwieżak44 pisze:Ja już mam na dziś dość. Dlaczego TP nie wchodzą? Nawet jak wyczaje jakis setup to i tak zakręcają mi tuż przed nosem.. Może szukać jeszcze innej strategii. Coś nowego? Może średnie? Na większym interwale. Żeby nie patrzeć na M1, M5. Wsparcia i opory i inne bzdety..
Dzisiejszy dzień nie był najlepszy do trejdowania. Zbyt wiele wydarzeń w jednym dniu, sprawia że wielu dużych graczy woli nie otwierać pozycji dopóki nie będzie wszystko jasne. No chyba że ktoś lubi zabawę w ruletkę....Świeżak44 pisze:Nie mam siły. Znowu nie włazło TP. Mam dość. To jest wszystko jakieś wielkie oszustwo. Po prostu nie da się..Sami widzicie, że sie nie da...![]()
"Wygrana" konserwatystów oznacza, że mają mniej niż mieli. Słaba to wygrana.Nevermind pisze:Dzisiejszy dzień nie był najlepszy do trejdowania. Zbyt wiele wydarzeń w jednym dniu, sprawia że wielu dużych graczy woli nie otwierać pozycji dopóki nie będzie wszystko jasne. No chyba że ktoś lubi zabawę w ruletkę....Świeżak44 pisze:Nie mam siły. Znowu nie włazło TP. Mam dość. To jest wszystko jakieś wielkie oszustwo. Po prostu nie da się..Sami widzicie, że sie nie da...![]()
Reakcja na funcie zupełnie mnie zaskoczyła. Czy czasami funt nie miał się umacniać przy wygranej konserwatystów (?)