Tak was obserwowałem dłuższy czas i w końcu dałem się namówić na S przy 1,1160. Aczkolwiek, Lutek grał wtedy na L. Racja "miszczu". Uciekam teraz, ale jeszcze do was wrócelutek pisze:wiodze na forum swieżyne , tak poczekaj no liudzie:))))
DayTrading: Czwartek 08.06.2017
Re: DayTrading: Czwartek 08.06.2017
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
edek opadanko i l i tak w kóło 
-- Dodano: 08 cze 2017, 14:20 --

nie słuchaj nikogo, dobra radakrab29 pisze:Tak was obserwowałem dłuższy czas i w końcu dałem się namówić na S przy 1,1160. Aczkolwiek, Lutek grał wtedy na L. Racja "miszczu". Uciekam teraz, ale jeszcze do was wrócelutek pisze:wiodze na forum swieżyne , tak poczekaj no liudzie:))))
a Lutka już w szczególności bo Edek dzisiaj spadnie poniżej 1.1200 i tyle , niby nie wiele ale tam się zamknie D1lutek pisze:edek opadanko i l i tak w kóło
nie słuchaj nikogo, dobra radakrab29 pisze:Tak was obserwowałem dłuższy czas i w końcu dałem się namówić na S przy 1,1160. Aczkolwiek, Lutek grał wtedy na L. Racja "miszczu". Uciekam teraz, ale jeszcze do was wrócelutek pisze:wiodze na forum swieżyne , tak poczekaj no liudzie:))))
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong pisze:SL bracie SL mi zabrało ..... teraz kupiłem kawę .... i codziennie pijam by podbić jej cenę ......krab29 pisze:Pamiętasz jak widziałeś e/u - S przy 1,1160? Inni "miszcze" też widzieli, nie tylko ty. Trzymasz to? Ja 0,1lota, ale trzymam.PipsKong pisze:ja chciałem tak tylko szybko
Edek - sraczka
dziękuję pozdrawiam

Kong na moje 2 filiżanki dziennie możesz liczyć

Ostatnio zmieniony 08 cze 2017, 15:23 przez TsunamiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
The only way is up
proszę się nie śmiać .... mówię co nastąpiło ;]TsunamiPL pisze:

-- Dodano: czw 08-06-2017, 14:24 --
no i gitTsunamiPL pisze: Kong na moje 2 filiżanki dziennie możesz liczyć

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Jak to możliwe ,ze to nie weszło?????? !@#$%@#%#$%
-- Dodano: 08 cze 2017, 15:32 --
Nie no. Zamknąłem to +0,5k, bo juz się wkurzyłem. Było rano 50,8 jest 47,1. Trudno. Dam se spokój. Nie idzie to nie idzie. Może przez to że na M1. Jakby to TP weszło to byłoby +1k więcej, ale widać niefart mam dzisiaj i to mnie zniechęca.
-- Dodano: 08 cze 2017, 15:32 --
Nie no. Zamknąłem to +0,5k, bo juz się wkurzyłem. Było rano 50,8 jest 47,1. Trudno. Dam se spokój. Nie idzie to nie idzie. Może przez to że na M1. Jakby to TP weszło to byłoby +1k więcej, ale widać niefart mam dzisiaj i to mnie zniechęca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
No dzisiaj Lutka nie posłuchałem. Widzi L na edku? Ja tam widzę na tę chwilę S. Może jutro się coś zmieni, może w nocy po UK, ale w tej chwili to chyba S?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Co do ropy bo widzę że teraz Ropucha na językach to ja osobiście ropy nie sprzedaję 
na pewno nie po cenie under 50
ale to myślenie long terminowe to zupełnie inne myślenie ..... tutaj M1 to .... centrum handlowe w Markach

ale to myślenie long terminowe to zupełnie inne myślenie ..... tutaj M1 to .... centrum handlowe w Markach
-
- Fanatyk
PipsKong pisze:Co do ropy bo widzę że teraz Ropucha na językach to ja osobiście ropy nie sprzedaję

wszystko jest inne
Szybko sprzedawajcie Ropę bo Tesla sprzedał już 100 sztuk elektro furek 
a zapotrzebowanie na samochody w Afryce rośnie o 1000% rocznie
i nie są to Tesle

a zapotrzebowanie na samochody w Afryce rośnie o 1000% rocznie

i nie są to Tesle