DayTrading: Piątek 02.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 02.06.2017
Lutek, dyrygujesz tym DAX-em dzisiaj jak Penderecki 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świezak jeszcze jeden zjazd i ładuj LŚwieżak44 pisze:Lutek, dyrygujesz tym DAX-em dzisiaj jak Penderecki
kończę DT bo tutaj mi nie idzie , wracam tam gdzie mi idzie ;]lutek pisze: Pipsi pare pipsów edkowych a ty juz konczysz
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Teraz pejsy będą podpuszczac na spadki. Teraz już wjeźdza psychologia. Zwolnią grę i będą odbierac kasę od ulicy.
masz racje DT za duzo poswiecenia i to trzeba lubićPipsKong pisze:kończę DT bo tutaj mi nie idzie , wracam tam gdzie mi idzie ;]lutek pisze: Pipsi pare pipsów edkowych a ty juz konczysz

doczekałem się czegoś na kształt spadku xxxjpy 

Zbliża się 16.00, godzina cudów, a ja juz musze isć na pociąg. I tak ugrąłem dziś +4k na nowym koncie, czyli +8%. Nie jest źle. Wyczucie DAX-a dziś masz mistrzowskie, ale teraz pejsy wchodza do akcji, więc lepiej zminiejsz pozycje.lutek pisze:Świezak jeszcze jeden zjazd i ładuj LŚwieżak44 pisze:Lutek, dyrygujesz tym DAX-em dzisiaj jak Penderecki
-
- Fanatyk
i nastepne DEMOlutek pisze:Świezak jeszcze jeden zjazd i ładuj LŚwieżak44 pisze:Lutek, dyrygujesz tym DAX-em dzisiaj jak Penderecki
Tomasz196407 pisze:i nastepne DEMOlutek pisze:Świezak jeszcze jeden zjazd i ładuj LŚwieżak44 pisze:Lutek, dyrygujesz tym DAX-em dzisiaj jak Penderecki

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
zobaczymy czy przebija 12800 raczej nie stare zagranie zejscie pod ten poziom i dale L