i chwała Ci za to o ile będzie dalej tak jak mówiszlutek pisze:dax trzymamy za ryj i prowadzimy go na smyczy, w przeciwieństwie do was napisałem jak grac , kto mi tak pokażę to uwierzę

i chwała Ci za to o ile będzie dalej tak jak mówiszlutek pisze:dax trzymamy za ryj i prowadzimy go na smyczy, w przeciwieństwie do was napisałem jak grac , kto mi tak pokażę to uwierzę
long terminator to juz zarobiony po pachy , przeciez to szczyty , kolega Kerad dał ci sygnał co masz zrobic , decyzja należy do CiebiePipsKong pisze:i chwała Ci za to o ile będzie dalej tak jak mówiszlutek pisze:dax trzymamy za ryj i prowadzimy go na smyczy, w przeciwieństwie do was napisałem jak grac , kto mi tak pokażę to uwierzę
jak byłbym zarobiony to bym tutaj nie siedział .....lutek pisze:
long terminator to juz zarobiony po pachy , przeciez to szczyty , kolega Kerad dał ci sygnał co masz zrobic , decyzja należy do Ciebie
nie gram już daxalutek pisze:no nie swiruj grasz long term na dax i niue zarobiony , nie jarzę
ujek co miał dac to dał to jest wielka niewiadoma tam nie ma impulsu ,a jak sie pokaże to zobaczyszd4mian7 pisze:lutek, co z ujekiem gdzie dojdzie
na moje oko to llutek pisze:dax jak 13000 nie przeleci to mnie zaskoczy:)))
-- Dodano: 02 cze 2017, 10:17 --
ujek co miał dac to dał to jest wielka niewiadoma tam nie ma impulsu ,a jak sie pokaże to zobaczyszd4mian7 pisze:lutek, co z ujekiem gdzie dojdzie