DayTrading: Piątek 02.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 02.06.2017
nie no ewidentnie wycinają eski zaległe i do tego łapią kolejne i będą odbijać nad nimi i tak pewnie do 08.06
-- Dodano: 02 cze 2017, 07:10 --
ale w europie luki będą....
-- Dodano: 02 cze 2017, 07:10 --
ale w europie luki będą....
Jakie luki
Czerwona strzałka wczorajszy wykres który wrzucałem żółta moje wejściebelon pisze:CD z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p868215
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zdziwiłem się, że kontrakty w USA są na niezłym plusie, a Nikkei zrobił prawie +2%
Zaczynam się przekonywać do wzrostów na giełdach.

Zaczynam się przekonywać do wzrostów na giełdach.

The only way is up
Miały być spadki, wyszły nowe szczyty.. Teraz juz wiadomo czemu tak szarpali po 15.00..
-- Dodano: 02 cze 2017, 08:36 --
Czas na nowe konto..
-- Dodano: 02 cze 2017, 08:39 --
Ja bym z tego wyszedł, tylko wczoraj usnałem przy kompie z otwartą S-ką na DAX-ie. Dalego nic nie pisałem wieczorem.
-- Dodano: 02 cze 2017, 08:36 --
Czas na nowe konto..
-- Dodano: 02 cze 2017, 08:39 --
Ja bym z tego wyszedł, tylko wczoraj usnałem przy kompie z otwartą S-ką na DAX-ie. Dalego nic nie pisałem wieczorem.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
wsparcie, ale raczej kontynuacja rajdu z odbitkami bez korekt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trzeba ukuć nowe powiedzenia w miejsce starych : "buy in may and go to hell".
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
To wszystko wina pejsów, bo DAx naprawde chciął spadac. Pejsy zrobiły niezły numer. Wybicie w dół świecą H1 głównego wsparcia (2 dni temu)- oczywiście fałszywe, ale zgodne ze wszystkimi prawidłami. Potem konsola do 88,6% tego spadku, czyli zgodnie z normą. A wczoraj sobie nagle wyszli z konsoli góra ..i to praktycznie w nocy.. Na taką grę nie ma rady. Zgodne z AT, tylko zaskakujące na koniec. Robią co chcą po prostu..MarioDM pisze:Trzeba ukuć nowe powiedzenia w miejsce starych : "buy in may and go to hell".
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Te wzrosty w USA zasadniczo wzięły się z powodu decyzji Trumpa o rezygnacji z pakietu klimatycznego. Decyzja słuszna bo nie warto płacić 25 mld $ rocznie za obniżenie temperatury w ciągu 100 lat o 0,2 stopnia. Dziwi tylko wzrost Daxa, bo firmy europejskie staną się jeszcze mniej konkurencyjne. Nie ma w tym logiki. Dax i edek powinny się mocno zwalić.Świeżak44 pisze: To wszystko wina pejsów, bo DAx naprawde chciął spadac. Pejsy zrobiły niezły numer.
Trust no bit**es.
rynek ma w d..ie jakiekolwiek powiedzenia.MarioDM pisze:Trzeba ukuć nowe powiedzenia w miejsce starych : "buy in may and go to hell".
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami