belon pisze:EU z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p868051

Niby w jaki sposób ? Rozumiem, że wspominasz o zasiłkach, ale wyjaśnij jak dokonać tego zarobieniaTsunamiPL pisze:Jutro o 14:30 będzie się można odkuć za cały tydzień, jeżeli ktoś nie zdążył zarobić w tym tygodniu.
PiątekMarioDM pisze:Niby w jaki sposób ? Rozumiem, że wspominasz o zasiłkach, ale wyjaśnij jak dokonać tego zarobieniaTsunamiPL pisze:Jutro o 14:30 będzie się można odkuć za cały tydzień, jeżeli ktoś nie zdążył zarobić w tym tygodniu.
Byłbyś królem parkietu dzisiaj. Kupuj tanio sprzedawaj drogo. Wtedy było bardzo tanio, chociaż rynek i media pięknie straszyły poziomami 0,95 -0,90 - prognozy Goldmana npPipsKong pisze:a swoje dwa loty na EDKu oddałem za Pański ... a miałem je z poziomy poniżej 1.04 ;/;/ kurde teraz miałbym z 70 K... ehhh mój biedny long term ;[
Ja niestety je czytam i chociaż staram się, żeby nie wpływały na proces decyzyjny to jednak to się koduje w głowie i człowiek zaczyna myślećPipsKong pisze:nie słucham tych prognoz ;/
no miałbym elegancko ;/
ja nie narzekam że ktoś miał taką wizję , tylko na siebie że na nią zareagowałem .....Tomasz196407 pisze:Czyli jak teraz hipotetyczni eskowicze bedą mieli eski i zamkną je przedwcześnie a rynek pójdzie zgodnie
to tez narzekać na tych co piszą o 1.3?
bzdura