tak będę tylko do 18, później dam Wam spokójbelon pisze: Mam pytanie: i tak będziesz cały dzień, że eL?
Może jakiś wykres, zasięg, z jakiego poziomu te eLki? Cokolwiek?
nie wszystko da się narysować ......
tak będę tylko do 18, później dam Wam spokójbelon pisze: Mam pytanie: i tak będziesz cały dzień, że eL?
im wcześniej pojmiesz że zarobić można tylko w long termie tym lepiejŚwieżak44 pisze:No i weź tu kurde zarób na tym DAX-ie. Usiedli na tym poziomie 12666 i ani w te ani w te... Sadźmy te borówki lepiej..
A po co wszystko rysować: wrzuć to co najbardziej prawdopodobne.PipsKong pisze:tak będę tylko do 18, później dam Wam spokójbelon pisze: Mam pytanie: i tak będziesz cały dzień, że eL?
nie wszystko da się narysować ......
Spróbuj trochę poskalpować choć nie polecam bo mnie nie raz mnie oskalpowałoŚwieżak44 pisze:No i weź tu kurde zarób na tym DAX-ie. Usiedli na tym poziomie 12666 i ani w te ani w te... Sadźmy te borówki lepiej..
coś mi sie wydaje inaczejPipsKong pisze:nie no edek ewidentnie spadać nie będzie .... nic tutaj za tym nie przemawia
czyli idealne miejsce na eLeczkę !!!! L-ka nauka jazdy ?:OTsunamiPL pisze:Eur/usd 4h aktualizacja
https://www.tradingview.com/x/kvawzei6/