dokładnie, ileż można ;/ też mam czasami takie myśli że ......lutek pisze: Tsunami dobrze jest , zyski sie pojawiły ale który to juz raz , oby psychika wytrzymała
DayTrading: Wtorek 30.05.2017
Re: DayTrading: Wtorek 30.05.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
uzależnieni z tego sie nie wychodzi , bedziemy grac do końca forexu albo naszego i ed do dołu proszęPipsKong pisze:dokładnie, ileż można ;/ też mam czasami takie myśli że ......lutek pisze: Tsunami dobrze jest , zyski sie pojawiły ale który to juz raz , oby psychika wytrzymała
no dokładnie ;/ ale jednak fajnie było by mieć zarobek a nie ciągle stratę ;/lutek pisze: uzależnieni z tego sie nie wychodzi , bedziemy grac do końca forexu albo naszego i ed do dołu proszę
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
przez tyle lat ile razy był zarobek ,a później przychodzi jeden dzięn gra sie grubo i zaczynaja sie kłopoty i zaczynamy od poczatku , taka syzyfowa pracaPipsKong pisze:no dokładnie ;/ ale jednak fajnie było by mieć zarobek a nie ciągle stratę ;/lutek pisze: uzależnieni z tego sie nie wychodzi , bedziemy grac do końca forexu albo naszego i ed do dołu proszę
Zgadza się. Dlatego dyscyplina panowie, nie dać się podpuścić rynkowi, nie dokładać stratnych pozycji i grać swoje. Uciąć stratę szybko i po męsku.lutek pisze:przez tyle lat ile razy był zarobek ,a później przychodzi jeden dzięn gra sie grubo i zaczynaja sie kłopoty i zaczynamy od poczatku , taka syzyfowa pracaPipsKong pisze:no dokładnie ;/ ale jednak fajnie było by mieć zarobek a nie ciągle stratę ;/lutek pisze: uzależnieni z tego sie nie wychodzi , bedziemy grac do końca forexu albo naszego i ed do dołu proszę
The only way is up
tia, zawszę jak tnę stratę to po cięciu zaczyna wracać ....TsunamiPL pisze:
Zgadza się. Dlatego dyscyplina panowie, nie dać się podpuścić rynkowi, nie dokładać stratnych pozycji i grać swoje. Uciąć stratę szybko i po męsku.
Tnie sie szybko zyski ,a straty sie trzyma w nadziei że pójdzie w moja stronę, zapewne 99%graczy tak ma:))
Ja narazie swoje L na rzezniku zamknolem nie przebili 143 to nie ma co trzeba brac zyski i jechac do pracy. Owocnych trejdow 

Nie chcę się wcinać i wymądrzać, ale 5 lotów to raczej spora ilość. Jeśli nie masz na rachunku przynajmniej te 150 000 zł to raczej popełniasz szaleństwo. Mały, nic nie znaczący ruch w drugą stronę i zaliczysz MC.lutek pisze:Jestem bankrutem .6 lat na rynku i nic z tego nie mam, nie przepraszam kilkudzięsiecio złotowe straty.
-- Dodano: 30 maja 2017, 11:19 --
Ale jeszcze spróbuję tego eda za 5 lotów i potrzymać do 1.09 , a może sie uda ostatnia nadzieja, zobaczymy
Otwórz raczej mniejszą pozycję i do tego zamiast wszystko w edka to weź po połowie edka i Eur/Jen .
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
dax sie sypie zamykam eda , pójdzie do góry