Muszę ustabilizowac formę, pomnożyć porządnie to demo ..i wtedy. Jeszcze jakieś 2 miesiące. Nic na siłę.PipsKong pisze:dokładnie Świeżak... kiedy real bo już nam się nudzi to Demo chlastanie kasy ;]TsunamiPL pisze:
Kiedy real, bo już nie mogę się doczekać.
dawaj na real i po 2 tygodniach MC i przyjmiemy Cię do klubu![]()
![]()
![]()
a poważnie, przegrałem zakład z MarioD ;/ 100 zł ;/
DayTrading: Wtorek 30.05.2017
Re: DayTrading: Wtorek 30.05.2017
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
wziąłem grube S na edku więc zaraz nowe szczyty będą
:P

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Jasne, że dalej trzymam szorta. TP to 1,092, choć oczywiście skłonny jestem zamknąć wcześniej w przypadku gdy rynek pokaże , iż nie miałem racji lub uznam, że dalej nie chce spadać.PipsKong pisze:Ciekawe co teraz edek zrobi ???? Bemowo jesteś jeszcze w tym swoim S ??? MarioDragonoV ????
Tak szczerze mówiąc to wcale mnie to nie cieszy.PipsKong pisze:
a poważnie, przegrałem zakład z MarioD ;/ 100 zł ;/
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
no ale dzisiaj będziesz miał chyba ładny sygnał sell na swoim systemie w D1 ??MarioDM pisze: Jasne, że dalej trzymam szorta. TP to 1,092, choć oczywiście skłonny jestem zamknąć wcześniej w przypadku gdy rynek pokaże , iż nie miałem racji lub uznam, że dalej nie chce spadać.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Nie będzie. Moje sell limit równo 1.11700PipsKong pisze:wziąłem grube S na edku więc zaraz nowe szczyty będą:P
The only way is up
Jestem bankrutem .6 lat na rynku i nic z tego nie mam, nie przepraszam kilkudzięsiecio złotowe straty. 
-- Dodano: 30 maja 2017, 11:19 --
Ale jeszcze spróbuję tego eda za 5 lotów i potrzymać do 1.09 , a może sie uda ostatnia nadzieja, zobaczymy

Ale jeszcze spróbuję tego eda za 5 lotów i potrzymać do 1.09 , a może sie uda ostatnia nadzieja, zobaczymy
Masz szansę się odkuć, chociaż może nie być lekko.lutek pisze:Jestem bankrutem .6 lat na rynku i nic z tego nie mam, nie przepraszam kilkudzięsiecio złotowe straty.
The only way is up
Zobaczymy czy sygnał nie zostanie zanegowany. Zawsze moze się okazać, że korekta jest tak mocna, że neguje sygnał sell.PipsKong pisze: no ale dzisiaj będziesz miał chyba ładny sygnał sell na swoim systemie w D1 ??
Na tę chwilę nie ma zanegowania nawet na H4, a jedynie jest sygnał buy na M30 i H1, dlatego czekam aż przestanie rosnąć i gdy pojawi się sygnał sell na M30 to dokładam szortów.
Trust no bit**es.
Ok PanowieMarioDM pisze:Zobaczymy czy sygnał nie zostanie zanegowany. Zawsze moze się okazać, że korekta jest tak mocna, że neguje sygnał sell.PipsKong pisze: no ale dzisiaj będziesz miał chyba ładny sygnał sell na swoim systemie w D1 ??
Na tę chwilę nie ma zanegowania nawet na H4, a jedynie jest sygnał buy na M30 i H1, dlatego czekam aż przestanie rosnąć i gdy pojawi się sygnał sell na M30 to dokładam szortów.

w grupie siła !!!
Tsunami dobrze jest , zyski sie pojawiły ale który to juz raz , oby psychika wytrzymałaTsunamiPL pisze:Masz szansę się odkuć, chociaż może nie być lekko.lutek pisze:Jestem bankrutem .6 lat na rynku i nic z tego nie mam, nie przepraszam kilkudzięsiecio złotowe straty.
-- Dodano: 30 maja 2017, 11:30 --
ed teraz odbije i do góry lub w dół