brawo Ty, dokladnie o to chodziŚwieżak44 pisze:Forex przypomina troche wędkowanie. Siedzisz i czekasz, aż coś szarpnie spławik..I próbujesz to złapać...

cierpliwie czekasz na setup, jak odpowiada Ci zysk do ryzyka to zarzucasz : )
brawo Ty, dokladnie o to chodziŚwieżak44 pisze:Forex przypomina troche wędkowanie. Siedzisz i czekasz, aż coś szarpnie spławik..I próbujesz to złapać...
Day trading tak.Świeżak44 pisze:Forex przypomina troche wędkowanie. Siedzisz i czekasz, aż coś szarpnie spławik..I próbujesz to złapać...
Straszne przymrozki były w tym roku. Za duze ryzyko..PipsKong pisze:ej a jakby tak zainwestować w borówki ??? Podobno szybko się zwracają
A nie lepiej po prostu odpalić L na edku ?PipsKong pisze:ej a jakby tak zainwestować w borówki ??? Podobno szybko się zwracają
też można ;]TsunamiPL pisze:A nie lepiej po prostu odpalić L na edku ?PipsKong pisze:ej a jakby tak zainwestować w borówki ??? Podobno szybko się zwracają
Rolnictwo (w szczególności ekologiczne) to może być strzał w 10.PipsKong pisze:też można ;]TsunamiPL pisze:A nie lepiej po prostu odpalić L na edku ?PipsKong pisze:ej a jakby tak zainwestować w borówki ??? Podobno szybko się zwracają
ale to już mam , a borówek jeszcze nie
szczerze jak patrzę na ceny to myślę o EKO pomidorach ,a le takich na prawdę EKO EKOTsunamiPL pisze:
Rolnictwo (w szczególności ekologiczne) to może być strzał w 10.
Ja nie mam gdzie i się na tym nie znam - człowiek z miasta.
Najszybciej to się zwraca alkohol, a do tego jest nieźle oprocentowanyPipsKong pisze:ej a jakby tak zainwestować w borówki ??? Podobno szybko się zwracają