DayTrading: Poniedziałek 22.05.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.05.2017
Nic nie trwa wiecznie, moim zdaniem dobra okazja na S
W kwestii euro to własnie przeczytałem na stronie bossy coś takiego :
"EUROSTREFA: Pedro Sanchez ponownie stanął na czele hiszpańskiej Partii Socjalistycznej (PSOE) –
zdecydowano w wewnętrznym głosowaniu. Wcześniej – na jesieni – zrezygnował on ze stanowiska po tym, jak
zarzucano mu dążenie do rozłamu w partii, brak woli zawiązania szerokiej koalicji z konserwatystami z Partii
Ludowej Mariano Rajoy’a, a także kiepskie wyniki ugrupowania w lokalnych wyborach. Sanchez firmuje skręt
partii bardziej w lewo, nadal jest przeciwny współpracy z Rajoy’em, zwłaszcza w kwestii kluczowych reform
gospodarczych. To może zapowiadać kolejne przedterminowe wybory parlamentarne w ostatnim czasie, gdyż
rząd Rajoy’a pozostaje mniejszościowy."
http://bossa.pl/_gAllery/64/89/41/64894 ... nny_FX.pdf
Te przedterminowe wybory mogą osłabić euro.
JAK MNIE WKURZAJĄ TE POLITYCZNE KWESTIE !
"EUROSTREFA: Pedro Sanchez ponownie stanął na czele hiszpańskiej Partii Socjalistycznej (PSOE) –
zdecydowano w wewnętrznym głosowaniu. Wcześniej – na jesieni – zrezygnował on ze stanowiska po tym, jak
zarzucano mu dążenie do rozłamu w partii, brak woli zawiązania szerokiej koalicji z konserwatystami z Partii
Ludowej Mariano Rajoy’a, a także kiepskie wyniki ugrupowania w lokalnych wyborach. Sanchez firmuje skręt
partii bardziej w lewo, nadal jest przeciwny współpracy z Rajoy’em, zwłaszcza w kwestii kluczowych reform
gospodarczych. To może zapowiadać kolejne przedterminowe wybory parlamentarne w ostatnim czasie, gdyż
rząd Rajoy’a pozostaje mniejszościowy."
http://bossa.pl/_gAllery/64/89/41/64894 ... nny_FX.pdf
Te przedterminowe wybory mogą osłabić euro.
JAK MNIE WKURZAJĄ TE POLITYCZNE KWESTIE !
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
już tych okazji tez widziałem pełno na Daxie ....._Kerad_ pisze:Nic nie trwa wiecznie, moim zdaniem dobra okazja na S
-- Dodano: pn 22-05-2017, 11:32 --
Oandianie też mocno z S zostali .... na ogół oni celują dobrze, ale tym razem to się chyba przejadą ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong pisze:już tych okazji tez widziałem pełno na Daxie ....._Kerad_ pisze:Nic nie trwa wiecznie, moim zdaniem dobra okazja na S
-- Dodano: pn 22-05-2017, 11:32 --
Oandianie też mocno z S zostali .... na ogół oni celują dobrze, ale tym razem to się chyba przejadą ;]
mała pozycja jest na plusie, zobaczymy co z tego będzie a "papiery" pod spadek mocne

jakie papiery ?:O_Kerad_ pisze:
mała pozycja jest na plusie, zobaczymy co z tego będzie a "papiery" pod spadek mocne
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
ja mam longa, zobaczylem przez przypadek abc na godzinnym, i o dziwo choc raz weszlo , fakt, ze czas na korekte, ale przez wczorajszy haj przeszli jak przez maslo, zdziwie sie jak nie zamkna dzisiejszego dnia na plusie
Edek potencjalnie pod s widzę dwa nabliższe miejsca 1.12400 i 1.13,
The only way is up
fundamenty (zobacz co się dzieje w Grecji, wyżej kolega pisał o możliwości przyspieszonych wyborów itd)PipsKong pisze:jakie papiery ?:O_Kerad_ pisze:
techniczne, możliwe że została zakończona korekta ABC, spadająca gwiazda na M5 no i jeszcze namalują podwójny szczyt

zobacz jak rośnie ilość tików na M15, myślisz że kupują na szczycie ?

Ostatnio zmieniony 22 maja 2017, 12:53 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz konto w Oandzie ?PipsKong pisze:
Ja mam w CMC i tam też podają coś podobnego. Dziś np. na edku wartościowo w kategorii - wszyscy klienci jest 22% L i 78% S, a w kategorii najlepsi jest 38% L i 62% S .
Patrzę co jakiś czas na te statystyki, ale w przypadku indeksów mimo, że zarówno większość jak i najlepsi byli w większości na S to indeksy rosły.
Ergo, nie mam więc przekonania do tych sondaży

Trust no bit**es.
Popelniasz klasyczny błąd.TsunamiPL pisze:Edek potencjalnie pod s widzę dwa nabliższe miejsca 1.12400 i 1.13,
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami