PipsKong pisze:Forex Ty stara .....

Co tam kong ? Napisz z czym masz problem, to może coś ci podpowiem co robić.

PipsKong pisze:Forex Ty stara .....
A co ? Edzio spadł ? Jakbyś nie zamknął to by nie spadł. Znajomy miał takie powiedzenie odnośnie spółek na GPW :PipsKong pisze:Forex Ty stara .....
Kong oddał s na górce ?MarioDM pisze:A co ? Edzio spadł ? Jakbyś nie zamknął to by nie spadł. Znajomy miał takie powiedzenie odnośnie spółek na GPW :PipsKong pisze:Forex Ty stara .....
"Jeśli cgcesz aby rosła to sprzedaj" .
Nie przejmuj się. Ja dziś łyknąłem szorta na edku to dam im za Ciebie popalićPipsKong pisze:bujajcie się ;/
nie mogę niestety skomentować tego niczym pozytywnym ....MarioDM pisze:Nie przejmuj się. Ja dziś łyknąłem szorta na edku to dam im za Ciebie popalićPipsKong pisze:bujajcie się ;/
Tylko racjonalne zarządzanie wielkością pozycji. Nic więcej. Przez ostatnie kilka miesięcy upierałem się, że indeksy będą spadać i miałem o wiele za dużą pozycję szort. Efekt taki, że przetrzepali mnie mocno po kieszeni. Aż musiałem sięgać po zaskurniaki. Jestem ostro wku*****y. Gdybym miał odpowiednią wielkość pozycji to mógłbym szorty do dziś przetrzymać.PipsKong pisze:
Ehhh zawsze mi brakuje / 1 pips / 1 dzień / 1 Tysiąc / 1.....
no i z tym się zgadzam, jako długoterminowiec , tam gdzie gram na długi termin, czyli długo a małe pozycje mam czasami tak ( bo mam kilka kont ) , że o niektórych zapominam ;]MarioDM pisze:Tylko racjonalne zarządzanie wielkością pozycji. Nic więcej. Przez ostatnie kilka miesięcy upierałem się, że indeksy będą spadać i miałem o wiele za dużą pozycję szort. Efekt taki, że przetrzepali mnie mocno po kieszeni. Aż musiałem sięgać po zaskurniaki. Jestem ostro wku*****y. Gdybym miał odpowiednią wielkość pozycji to mógłbym szorty do dziś przetrzymać.PipsKong pisze:
Ehhh zawsze mi brakuje / 1 pips / 1 dzień / 1 Tysiąc / 1.....
Tylko racjonalne zarządzanie wielkością pozycji
jesteś niedźwiedziem , nie możesz mieć takiej opiniiTsunamiPL pisze:Edek dalej jest l, moim zdaniem