rozumiem że byłbyś w L wtedyTsunamiPL pisze:Nie domknęli bo byłbym w pozycji, a nie jestemŚwieżak44 pisze:Domknęli lukę! Moga teraz spadać zgodnie z zasadami
-- Dodano: 17 maja 2017, 10:29 --
Wycofałem sie z tej ropy z niewielka stratą. Nie ogarniam tego instrumentu.
DayTrading: Środa 17.05.2017
Re: DayTrading: Środa 17.05.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Tomasz196407 pisze:ostatnie podrygi bykaPipsKong pisze:Cześć tutaj DAXale Wy niedźwiedzie jesteście słabi drogi Tsunamy
prowadzonego na rzeź
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Tak nie będzie Panowie nie będzie bo za dużo ludzi chce żeby tak właśnie było ;]
oni zwalą się na pysk ale wtedy kiedy nikt tego się nie będzie spodziewał
np. 13450 ????
np. 13450 ????
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Kong KAKtusPipsKong pisze:Tak nie będzie Panowie nie będzie bo za dużo ludzi chce żeby tak właśnie było ;]
np. 13450 ????
spoko, lubię Kaktusy , ale coś tak nie pewnie o tym mówiszTomasz196407 pisze: Kong KAKtus
jak chcesz mi go dać to rusz Pan ten wykres !!!!
Mówimy tylko o korekcie. Zobacz WIG20 jak się stoczył.. To najlepszy wskaźnik.PipsKong pisze:Tak nie będzie Panowie nie będzie bo za dużo ludzi chce żeby tak właśnie było ;]
np. 13450 ????
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ja wiem, ale ta korekta to możliwe że to ten dzisiejszy ruch i koniec ;]Świeżak44 pisze: Mówimy tylko o korekcie. Zobacz WIG20 jak się stoczył.. To najlepszy wskaźnik.
Dziwi mnie troche to podejście zyczeniowe doświadczonych graczy na forum. Najgorzej to wyrobic sobie jakieś przeświadczenie na giełdzie. Nie bedzie spadków bez decyzji amerykanów, a patrząc na obecny wykres SP500 to tak korekta może im wystarczyć. Może to taka konsola ma być. Widać, ze odbili się w tym samym miejscu co poprzednio. Może dojada do fibo 50%, ale nawet to jest trudne. Mogą spokojnie znowu odbić w górę. Warto poczekać do końca i zbierać małą łyzeczką, zeby gruby nie zauważył, jak ktoś tu pieknie napisał 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
to mnie cytujesz to mnieŚwieżak44 pisze: .....Warto poczekać do końca i zbierać małą łyzeczką, zeby gruby nie zauważył, jak ktoś tu pieknie napisał
bo taka jest prawda
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Kong-uPipsKong pisze:to mnie cytujesz to mnieŚwieżak44 pisze: .....Warto poczekać do końca i zbierać małą łyzeczką, zeby gruby nie zauważył, jak ktoś tu pieknie napisałto ja napisał ;]
bo taka jest prawda
![]()
![]()
czy nie lepiej w cichości swojego małego ekranu monitora rozmyślać, co , jak i gdzie?
zamiast że swieżakiem sie ścinać na słowa,
i tak to nic nie daje bo kazdy tu prawi hilozofie z piety wziętej,
a najlepsze jak w jednym pisze o wzrostach a potem spadkach
wychodzi matematyczne zero,
I Tak dalej nic wiedzieć nie bedziesz