Jaki,andrut pisze:Zwierz się czai, za rogiemF-You Money pisze:zapewniam, ze sparcia rzeźnika leżące na 145,9X są nie do pokonania

rozliczyłes ten ruch do dołu
Jaki,andrut pisze:Zwierz się czai, za rogiemF-You Money pisze:zapewniam, ze sparcia rzeźnika leżące na 145,9X są nie do pokonania
no dax rosnie a co ma robicTsunamiPL pisze:Co zrobił Dax ? Zostawić was bez opieki na 2h
tak zapewniam, moje wskaźniki się nie mylą co do nawrotów, ta sama sytuacja jak przed zjadem rzeźnika, trójkaty, duperele, to nie dla mnienavik pisze:F-You Money pisze:zapewniam, ze sparcia rzeźnika leżące na 145,9X są nie do pokonania
zapewniasz !!!na forexie
![]()
żarty ...
zaraz bedzie po wsparciach
... o chyba już
![]()
![]()
![]()
navik pisze:ja tam nie wiem jakie wskaźniki masz , staram sie obserwować to, co robi cena i reagować na sytuacje. Jestem leszczem jak najbardziej , wszedłem w S i wziąłem kilka pipsów .( udało sie jak ślepej kurze...) A to, że cena może wrócić ponad 146 i wróci jeszcze dziś to widać na wykresie i bez wskaźnika to widze.
Jednego jestem pewny jeżeli chodzi o forex : że niczego nie mozna być pewnym.![]()
udanego weekendu wszystkim
ps. nawet wziąłem malutkie L pod taki scenariusz![]()
( brak umiaru - to moja najwieksza wada)
szybciej ten drugi opór bo jak przebije 40 to tak łatwo się nie zatrzyma
Chyba jednak dostaną po dupie....Bemowo1 pisze:Teoretycznie na dziennym oandianom ponownie może się udać. Tygodniowy, h4, m30 mówią jednak co innego - L