DayTrading: Piątek 12.05.2017
Re: DayTrading: Piątek 12.05.2017
Już jestem. Można zaczynać. DAX L
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nieprzerwanie i nieustannie !!!Świeżak44 pisze:Już jestem. Można zaczynać. DAX L

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Kasa powinna płynąć w drugim kierunkuTsunamiPL pisze:navik pisze:alleluja... dotarła kasa... pewnie przez Londynskie CITY szło ...
ale przecież nie było tego tak dużo

Z depo się wypłaca a nie wpłaca

racja

choć na ten moment wygląda to troche blado

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Edek coś kombinuje. Drobi w miejscu i nie chce spadać.
The only way is up
wytnie mi sl i spadnieTsunamiPL pisze:Edek coś kombinuje. Drobi w miejscu i nie chce spadać.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Mam kabla l 1.28520. Powinienem zamknąć przed danymi, w zasadzie już teraz, ale chciwość....nie pozwala
The only way is up
oj nie, mistrzem w ustawianiu sl'i jestem ja : )navik pisze:wytnie mi sl i spadnieTsunamiPL pisze:Edek coś kombinuje. Drobi w miejscu i nie chce spadać.tak już bywało wielokrotnie

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
TsunamiPL pisze:Mam kabla l 1.28520. Powinienem zamknąć przed danymi, w zasadzie już teraz, ale chciwość....nie pozwala
no właśnie chciwość ... ja powinienem mieć nik "forexowy kamikaze " znowu 100% depo w rynku...

ja żonę proszę, żeby takie zamykała, jak ją mam pod ręką... ona też jest chciwa, ale w inny nieco sposób ; )TsunamiPL pisze:Mam kabla l 1.28520. Powinienem zamknąć przed danymi, w zasadzie już teraz, ale chciwość....nie pozwala
Jutro też jest dzień.
ja tam Pedro widziałem co wczoraj wrzucałes ,że mamy podobne wejscie w edka , tylko Ty masz ciut wyzej slpedro pisze:oj nie, mistrzem w ustawianiu sl'i jestem ja : )navik pisze:wytnie mi sl i spadnieTsunamiPL pisze:Edek coś kombinuje. Drobi w miejscu i nie chce spadać.tak już bywało wielokrotnie