PipsKong pisze:ok, sorry inaczej nie umiem ;]Tomasz196407 pisze:
ty to robisz w ten sposób
![]()
![]()
![]()
![]()
już nie będę![]()
DayTrading: Środa 10.05.2017
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 10.05.2017
PipsKong pisze:
już nie będę![]()
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
d4mian7 pisze:Kerad, do 16 malo czasu zostało a do 100 pipsów brakuje jeszcze....100 pipsów
Damian niewiem jak Ty to mierzysz od tego momentu co Ci pisałem zrobili 45 pipsów a Ty piszesz ze zostało 100
+8k od rana. Nie umiem dziś tracić..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
przeciez stoaj w miejscu_Kerad_ pisze:d4mian7 pisze:Kerad, do 16 malo czasu zostało a do 100 pipsów brakuje jeszcze....100 pipsów
Damian niewiem jak Ty to mierzysz od tego momentu co Ci pisałem zrobili 45 pipsów a Ty piszesz ze zostało 100
d4mian7 pisze:przeciez stoaj w miejscu_Kerad_ pisze:d4mian7 pisze:Kerad, do 16 malo czasu zostało a do 100 pipsów brakuje jeszcze....100 pipsów
Ja juz jestem bez pozycji na WTI, bardzo dobry wynik jak na dziś czekam teraz na info o zapasach
Mam S na kablu
przeciez stoaj w miejscu
[/quote]
Ja juz jestem bez pozycji na WTI, bardzo dobry wynik jak na dziś czekam teraz na info o zapasach
Mam S na kablu[/quote]
s na kablu? nie zachowuj sie jak farciarz
Mam S na kablu[/quote]
s na kablu? nie zachowuj sie jak farciarz
Pisałem już kabel jest pod ważnym oporem, zgrupowanie fibo, podwójny szczyt i spadająca gwiazda na H4
jak na jeden instrument to sporo sygnałów na S
jak na jeden instrument to sporo sygnałów na S
- F-You Money
- Pasjonat

@ Pedro
Przynajmniej pokazałem wykresy i to dlaczego właśnie zaczęło spadać z 148,06 i, ze spadek będzie kontynuowany, możesz to nazywać Grallem, jak chcesz, nic nie podajesz, ani wejścia, ani wykresu, faktycznie tylko gorzałki ci polać i podziwiać
m15 i krzywa podaży (na czerwono), według mnie wyżej nie poleci i w dół z 147,47

Przynajmniej pokazałem wykresy i to dlaczego właśnie zaczęło spadać z 148,06 i, ze spadek będzie kontynuowany, możesz to nazywać Grallem, jak chcesz, nic nie podajesz, ani wejścia, ani wykresu, faktycznie tylko gorzałki ci polać i podziwiać
m15 i krzywa podaży (na czerwono), według mnie wyżej nie poleci i w dół z 147,47

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Kerad co Ty na to ?:O Wczoraj to pisałeś_Kerad_ pisze: DAX wyżej nie będzie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!