DayTrading: Piątek 28.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 28.04.2017
Gril mi sie dzis zapalił (Gazowy)
Stres większy niż jakbym zapakowal 2 loty w edka pod prąd ...
gaśnice muszę kupić 
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wzrosty się dopiero zaczynają, moim zdaniem.Cod17 pisze:W calym watku znalazlem tylko jedna osobe ktora widzi dalsze wzrosty na GBPUSDEG99 pisze: Przecież idzie cały czas w górę, o co chodzi ??
Jak spadal przez kilka dni to wiecej niz kilka osob widzialo wzrosty,dlatego pytam...
Dlatego ze dolar bedzie slabl czy dlatego ze funt bedzie rosl ?EG99 pisze: Wzrosty się dopiero zaczynają, moim zdaniem.
-
skalp górą
- Gaduła

Dlatego że będzie rósł bo cała ta unia to poroniony pomysł niemiaszków
a anglicy przejrzeli na oczy.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 20:10 --
To jest ich nowa wojna w białych rękawiczkach.
Kiedyś przywozili polaków do raichu na roboty a teraz same bambusy grzeją do nich.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 20:12 --
Dlatego ta cała ich giełda szybuje w góre.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 20:13 --
Ale to niedługo skończy się i bedzie lament.
a anglicy przejrzeli na oczy.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 20:10 --
To jest ich nowa wojna w białych rękawiczkach.
Kiedyś przywozili polaków do raichu na roboty a teraz same bambusy grzeją do nich.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 20:12 --
Dlatego ta cała ich giełda szybuje w góre.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 20:13 --
Ale to niedługo skończy się i bedzie lament.
-
irmentruda
- Maniak

Gorzej, kiedys trzeba bylo karabinami zaganiac do pociagow a teraz tak od ok. 20 lat zobacz sobie autostrade A4 w kazdy weekend poswiateczny, tzn sproboj przejechac przez bramki. Polacy sami sie tam pchaja do pracy za €.skalp górą pisze: To jest ich nowa wojna w białych rękawiczkach.
Takie nam państwo zafundowali Rosjanie i Niemcy przez ostatnie 80 lat, że wielu woli uciekać do dowolnie innego kraju, bo tam mają lepsze traktowanie niż u siebie.irmentruda pisze:Gorzej, kiedys trzeba bylo karabinami zaganiac do pociagow a teraz tak od ok. 20 lat zobacz sobie autostrade A4 w kazdy weekend poswiateczny, tzn sproboj przejechac przez bramki. Polacy sami sie tam pchaja do pracy za €.skalp górą pisze: To jest ich nowa wojna w białych rękawiczkach.
Co do kondycji samej giełdy, to sprawa wygląda na dużą bańkę, ale przy obecnym systemie bankowym jeszcze długo mogą pompować tą bańkę. Niektórzy od 8 lat spodziewają się nawrotu kryzysu, a wskaźniki pokazują, że mamy prosperity, więc jak już wszyscy uwierzą, że jest pięknie i wszystko będzie tylko rosło trend się odwróci i znowu pozamiatają zwykłych graczy. Dla mnie takim sygnałem będzie naganianie ludzi na różnego rodzaju fundusze inwestycyjne.
-
skalp górą
- Gaduła

My tu gadu-gadu a na euro będzie luczka w górę .
-- Dodano: 30 kwie 2017, 21:58 --
Obliczyłem sobie z nudów taka sprawę.
Uciekło 3 mln ludzi z kraju.
3 mln razy 1200 zł zus równa się 3,6 mld --miesięcznie
3.6 mld razy 12 miechów ---43 mld rocznie
To daje 1/3 naszego budżetu rocznego.
Dobrze liczę?
-- Dodano: 30 kwie 2017, 21:58 --
Obliczyłem sobie z nudów taka sprawę.
Uciekło 3 mln ludzi z kraju.
3 mln razy 1200 zł zus równa się 3,6 mld --miesięcznie
3.6 mld razy 12 miechów ---43 mld rocznie
To daje 1/3 naszego budżetu rocznego.
Dobrze liczę?
Chyba nie bardzo budżet wynosi 129 mld ;-) Poza tym dojechali Ukraińcy, którzy w jakiejś części płacą składki i ogólnie w ostatnich latach szara strefa się zmniejszyła, ale nie zmienia to faktu, że jeżeli nie zreformują ZUSu i emerytur, to w pewnym momencie ZUS zajedzie gospodarkę.
Edit
Należy też pamiętać, że w momencie, kiedy ludzie wyjeżdżali bezrobocie było dużo wyższe, więc pewnie znaczna część z nich i tak nie pracowała.
Edit
Należy też pamiętać, że w momencie, kiedy ludzie wyjeżdżali bezrobocie było dużo wyższe, więc pewnie znaczna część z nich i tak nie pracowała.
Za słaby jestem, żeby analizować funta, raczej to pierwsze.Cod17 pisze:Dlatego ze dolar bedzie slabl czy dlatego ze funt bedzie rosl ?EG99 pisze: Wzrosty się dopiero zaczynają, moim zdaniem.
-- Dodano: 30 kwie 2017, 22:16 --
Raczej ładnie dzisiaj pójdą, bez cięcia wała, że noc tak, a dzień na wspak.
EU- moja ostateczna możliwość ,gwarancji nie daje 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.