no to odpowiem tez z przekasem. Czekam na piata figure.....Bemowo1 pisze:To prawda, i nie powinno się koniakować z koniakiem.s3baa pisze:Nie powinno kopać się z koniem
-- Dodano: 26 kwie 2017, 15:57 --
może tym razem się uda?woj55 pisze:to byloby za proste.... tym razem
DayTrading: Środa 26.04.2017
Re: DayTrading: Środa 26.04.2017
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Jak się przekąsza, to lepiej nie odpowiadać - zakrztusić się możnawoj55 pisze:no to odpowiem tez z przekasem. Czekam na piata figure.....

to juz blizej prawdy, bo jak sie za latwo i duzo zarabia to czlowiek czuje sie jakos nieswojo, dziwnie...
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Teraz już wiesz jak czują się miliarderzy - ciągłe obawy, że stracą wszystko, lub kopną w kalendarz i będą musieli zostawić majątek, dla następców, którzy roztrwonią wszystko - a potem taki trupek się w grobie przewraca.woj55 pisze:to juz blizej prawdy, bo jak sie za latwo i duzo zarabia to czlowiek czuje sie jakos nieswojo, dziwnie...
Jeszcze 11h, już zaczynają się pozycjonować, jak pier..... to , ale urwał , ale to było dobreTomasz196407 pisze:kupują bundy teżTsunamiPL pisze:Niewidzialna ręka rynku sprzedaje masowe ilości yena, bo ten się znacząco osłabia...
to nie wiem co jest grane

coś złoto nie chce spadać...
To była chwila pod defibrylatoremnavik pisze:_Kerad_ ileś Ty tam tego naotwierał ? ( chodzi mi o ilość pozycj nie loty)

-
- Fanatyk
a o czym wy piszecie, bo nie pojmuje?Bemowo1 pisze:Teraz już wiesz jak czują się miliarderzy - ciągłe obawy, że stracą wszystko, lub kopną w kalendarz i będą musieli zostawić majątek, dla następców, którzy roztrwonią wszystko - a potem taki trupek się w grobie przewraca.woj55 pisze:to juz blizej prawdy, bo jak sie za latwo i duzo zarabia to czlowiek czuje sie jakos nieswojo, dziwnie...
Idź na całość, domykamy lukęnavik pisze:A co szanowne grono spekulantów mysli o korekcie do 141.390 ? g/j oczywiscie , poniosło mnie troszeczke ...?

andrut pisze:To była chwila pod defibrylatoremnavik pisze:_Kerad_ ileś Ty tam tego naotwierał ? ( chodzi mi o ilość pozycj nie loty)
dobre,