Trzeba w każdą firme zainwestować ,żeby zarabiać.Dobrze ,że składek nie trzeba płacić.
8 pozycji.majkel79 pisze:Pytam poważnie czy w tym tygodniu zająłeś jakąś pozycję? Czy zarobiłeś coś w tym tygodniu?fx-technik pisze:Stabilnie po 4-rech.grzegorzx7 pisze:Świeżak jest dopiero rok na foreksie.
Mnie by ciekawiło po jakim czasie Wy Szanowni Forumowicze zaczęliście zarabiać ?
Pytam całkiem serio.
To raczej jest standard.
Znam kogoś, kto zarabia już po 2-ch latach, ale on dostał wiedzę ode mnie, i
potem sam dużo pracował na full etat razy 3. On potrafi spać na kanapie przy kompie.
Inny zarabia już po roku, bo go nauczyłem, ale tylko po pracy traduje, 1-2 trady i koniec.
Owszem, ale na tę chwilę jesteś w plecy 65k.ADASKO2012 pisze:W dwa lata straciłeś 65% - zajebisty biznes[
Trzeba w każdą firme zainwestować ,żeby zarabiać.Dobrze ,że składek nie trzeba płacić.
No i sprawdzili. Szkoda tej mojej eSki 2 lotowej, ale ostatnie dni i 3 tygodnie mega męczące. Za eSke założyłem hedge L, by ewentualnie przy mniejszej zmienności nie mieć jakiś przykrych niespodzianek.Ambasador pisze:DAX chyba wreszcie potestuje ponownie poziom 120xx.
Z 7-my raz walczą z poziomem 1212x
Bemowo1 pisze:I tu mam Tomku problem, ponieważ ja doszukałem się, że fala B ma być równa lub większa od 78,6% fali A.Tomasz196407 pisze:
"Fala B może być jakąkolwiek strukturą korekcyjną prócz Trójkąta.
Fala B musi znieść więcej niż 70% Fali A."
Biorąc pod uwagę powyższe błędy popełniliśmy obaj
jak Korea PŁN. pokaze siłe nuklearna w sobote to raczej nie wyjdziesz dobrze na kupnie gbpjpys3baa pisze:Rzeźnik dobre miejsce do kupowania. Chociaz kiedy ostatnio próbowałem trochę mnie przeczołgał
marcinmijagi pisze:$$$