Tak rekreacyjnie wrzuciłeś wykresik, czy jestes już w pozycji S, kurcze a liczyłem na 142fx-technik pisze:

Tak rekreacyjnie wrzuciłeś wykresik, czy jestes już w pozycji S, kurcze a liczyłem na 142fx-technik pisze:
Ja robię intraday.andrut pisze:Tak rekreacyjnie wrzuciłeś wykresik, czy jestes już w pozycji S, kurcze a liczyłem na 142fx-technik pisze:
Tomasz196407 pisze:GBPJPY
impuls z dwoma trójkątami koncowymi ,
pare minut do zamkn.
15 min.
Zadam ci proste pytanie:Świeżak44 pisze:Był jednolity trend spadkowy na jednym koncie, wzrostowy na drugim, a potem nasłuchałem sie znowu rad na forum ..i teraz znowu próbuję normalnie.Ambasador pisze:Nie pytam do jakiej gry wróciłeś, a o jej wynikiŚwieżak44 pisze:
PS. Ambasador, wróciłem do normalnej gry na jednym koncie, bo ostatnio za dużo zyskuję..![]()
Tomasz196407 pisze:
ok, SPytam![]()
nie spieram sie, !! czas jest wielki
jak potrafisz to będe Cie wszędzie chwalił,
Dokładnie taki mam plan.MarioDM pisze:Muszę przyznać, że podziwiam Świeżaka. Rok czasu ćwiczy na demie. To świadczy o silnej woli. Ja jakoś nigdy nie potrafiłem grać na demo i na realu przez lata wtapiałem kasę.
Tak trzymaj Swieżak ! Skoro potrafisz grać tylko na demo to nie rezygnuj i nie przechodź na razie na real. Poćwicz, stwórz system, opracuj jaką wielkość pozycji w zależności od kapitału. Mówiąc krótko stwórz własny setup. Jeśli setup będzie zarabiał to niech to udowodni przynajmniej przez jeden kwartał, a najlepiej dwa. I wtedy dopiero przejdź na real zaczynając od małej sumy, powiedzmy 1000 zł. Jeśli przez kwartał system będzie dalej skuteczny to ... graj dalej, bo nie będziesz już musiał nic dopłacać.