GBPJPYH1.png
DayTrading: Czwartek 13.04.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 13.04.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
GBPJPY
impuls z dwoma trójkątami koncowymi ,
pare minut do zamkn.
15 min.
impuls z dwoma trójkątami koncowymi ,
pare minut do zamkn.
15 min.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2017, 13:39 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
Był jednolity trend spadkowy na jednym koncie, wzrostowy na drugim, a potem nasłuchałem sie znowu rad na forum ..i teraz znowu próbuję normalnie.Ambasador pisze:Nie pytam do jakiej gry wróciłeś, a o jej wynikiŚwieżak44 pisze:
PS. Ambasador, wróciłem do normalnej gry na jednym koncie, bo ostatnio za dużo zyskuję..![]()
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Był jednolity trend spadkowy na jednym koncie, wzrostowy na drugim, a potem nasłuchałem sie znowu rad na forum ..i teraz znowu próbuję normalnie.Ambasador pisze:Nie pytam do jakiej gry wróciłeś, a o jej wynikiŚwieżak44 pisze:
PS. Ambasador, wróciłem do normalnej gry na jednym koncie, bo ostatnio za dużo zyskuję..![]()
Co znaczy normalnie ?
Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
Z takim podejściem to jest pewneŚwieżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.

W ogóle po co jesteś na forexie?
Jaki masz plan?
Jakie masz cele przed sobą?
Co chcesz osiągnąć?
- fx-technik
- Fanatyk
Zdecyduj się na coś!Świeżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
Przestań eksperymentować, zacznij pracować.
Eksperymentować będziesz wiecznie i nigdy nie zaczniesz zarabiać.
Bo tu niczego nie wyeksperymentujesz - rynek jest zawsze zmienny.
Zahipnotyzuje cię jednym okresem zmienności, potem raptem zmieni zmienność i jesteś znowu ugotowany.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
- kk.dreamer
- Pasjonat
Majkel a pomyslaleś, że udostepnia coś za co normalnie musiałbyś zapłacić, żeby mieć dostep??? Z dala od Niemiaszkaandrut pisze:Młody, nie czepiaj się, jak nie pasuje to masz odpowiednie ustawienia na koncie.majkel79 pisze:
czy ty możesz jak człowiek cywilizowany podać linka do tych swoich poziomów, tabelek i opisów wydarzeń w obcym języku co domyślam się że oprócz mnie nikt tego nie rozumie a nie wklejać jakiś szajs na całą stronę?![]()
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ichimoku powinieneś spróbować... ksjuksinksan jak się przetnie z ksikzankzu to pewny sygnał, pod warunkiem, że cena jest nad sugikonakso ....Świeżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
nie śmieję się z Ciebie, ale tyle rad ile eś tu na DT dostał to mało gdzie i mało kto by Ci udzielił...
na tacy masz wszystko, a dalej nie wiesz co gdzie z czym, po co, dlaczego, kiedy i za ile...
good luck anyway!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.Ambasador pisze:Z takim podejściem to jest pewneŚwieżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
W ogóle po co jesteś na forexie?
Jaki masz plan?
Jakie masz cele przed sobą?
Co chcesz osiągnąć?