Nie tobie o tym decydować.d4mian7 pisze:Technik to lepiej nie graj
Ponawiam prośbę - przestań pieprzyć farmazony!
Nie tobie o tym decydować.d4mian7 pisze:Technik to lepiej nie graj
OK niech tak będzie ja pisze że jakiś mój opór został osiągnięty i teraz opwinno spadaćfx-technik pisze: Nie zrozumiałeś.
Ty piszesz, że jakiś opór został zaliczony.
A ten poziom, co został zaliczony nie jest na żadnym istotnym ostatnio poziomie konsoli.
Wg. tego co wiem, jest takie bardzo duże prawdopodobieństwo.Jones pisze:OK niech tak będzie ja pisze że jakiś mój opór został osiągnięty i teraz opwinno spadaćfx-technik pisze: Nie zrozumiałeś.
A ten poziom, co został zaliczony nie jest na żadnym istotnym ostatnio poziomie konsoli.
Twoim zdaniem to co zostało osiągnięte jest nieistotne no
czy mam rozumieć że jeszcze wybije w góre ?
czyli ktoś z nas trafifx-technik pisze:Wg. tego co wiem, jest takie bardzo duże prawdopodobieństwo.Jones pisze:OK niech tak będzie ja pisze że jakiś mój opór został osiągnięty i teraz opwinno spadaćfx-technik pisze: Nie zrozumiałeś.
Twoim zdaniem to co zostało osiągnięte jest nieistotne no
czy mam rozumieć że jeszcze wybije w góre ?
Ty niczego nie rozumiesz.d4mian7 pisze:Farmazony to ty pieprzysz Dadas. Wczorja co innego pisałeś o edku
Ja czekam na konkretny sygnał.Jones pisze: czyli ktoś z nas trafi
Dadas co sie zmieniło od wczoraj? Cena nie dotarła tam gdzie mówiłeś?fx-technik pisze:Ty niczego nie rozumiesz.d4mian7 pisze:Farmazony to ty pieprzysz Dadas. Wczorja co innego pisałeś o edku
Rynek jest zmienny.
Raz jest Long, raz Short.
Szczególnie dla kogoś, kto traduje Intraday.
-- Dodano: 10 kwie 2017, 22:11 --
Ja czekam na konkretny sygnał.Jones pisze: czyli ktoś z nas trafi
Nie opieram się na opinii, czy trafieniu.
Albo będzie sygnał i trade, albo nie.
OK nie mam zamiaru się czepiać chciałem tylko wydusić konkret góra czy dółfx-technik pisze:Ja czekam na konkretny sygnał.Jones pisze: czyli ktoś z nas trafi
-- Dodano: 10 kwie 2017, 22:12 --
Na razie nic się nie dzieje.
Od wczoraj zadziało się sporo rzeczy.d4mian7 pisze: Dadas co sie zmieniło od wczoraj? Cena nie dotarła tam gdzie mówiłeś?
Wykres nie pokazuje mi tego konkretu, właśnie.Jones pisze:OK nie mam zamiaru się czepiać chciałem tylko wydusić konkret góra czy dółfx-technik pisze:Ja czekam na konkretny sygnał.Jones pisze: czyli ktoś z nas trafi
-- Dodano: 10 kwie 2017, 22:12 --
Na razie nic się nie dzieje.
taak na razie rynek spokojny