Dadas, czy ty nie widzisz ze wiekszosc sie z Ciebie tutaj zbija (i z twojej metodologii rowniez)?fx-technik pisze:Napisałem od razu "Sorry", więc przeprosiłem z góry.grzegorzx7 pisze:
Chyba dostaecznie wyjaśniłem o co mi chodzi, jak nie rozumiesz no to trudno.
I nie, ja nie zagrałem po Twoim wpisie o L na daxie i ujku, staram się grać po swojemu z różnym skutkiem to wychodzi.
Więc daruj sobie te próby wyzywania mnie od ''debili i idiotów''.
W zasadzie powinienem to zgłosić do moderatora i znowu byś miał wolne od tego forum ale olewam to.
W Twoich ustach radzenie kumukolwiek czytanie regulaminu brzmi dość zabawnie.
Postowałem celowo cały proces, jaki u mnie dziś przechodził.
Jestem tylko człowiekiem i też miewam wątpliwości.
Powinieneś raczej mi podziękować za taki obnażający proces, niż mieć pretensje.
Dowodzi on jednego.
Że metoda jest górą nad opinią i wątpliwościami.
Możemy mieć opinie, możemy mieć wątpliwości, byleśmy się metodyki trzymali.
-- Dodano: 10 kwie 2017, 18:45 --
Się pośmiejesz, to szybciej wyzdrowiejesz.majkel79 pisze:fx technik weź ze sceny zejdź bo jak ciebie czytam to ze śmiechu tchu brak a jeszcze chory jestem to tym bardziej muszę uważać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te twoje ddsy i podobne bzdety![]()
![]()
![]()
bzdury wypisujesz chyba z nudów
Na zdrowie!
DayTrading: Poniedziałek 10.04.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.04.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Mnie to mało obchodzi, raczej nic mnie to nie obchodzi, co tu jakaś garstka robi.d4mian7 pisze: Dadas, czy ty nie widzisz ze wiekszosc sie z Ciebie tutaj zbija (i z twojej metodologii rowniez)?
Piszę to co piszę dla wszystkich, którzy to przeczytają.
Pisałem nieraz - jak kogoś nie interesuje, to nie musi czytać.
A skoro kogoś nie interesuje, a mimo tego traci czas na czytanie, no to wiesz...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
no spoko, tak pytam z ciekawościfx-technik pisze:Mnie to mało obchodzi, raczej nic mnie to nie obchodzi, co tu jakaś garstka robi.d4mian7 pisze: Dadas, czy ty nie widzisz ze wiekszosc sie z Ciebie tutaj zbija (i z twojej metodologii rowniez)?
Piszę to co piszę dla wszystkich, którzy to przeczytają.
Pisałem nieraz - jak kogoś nie interesuje, to nie musi czytać.
A skoro kogoś nie interesuje, a mimo tego traci czas na czytanie, no to wiesz...
Na Sapinie niezła zmyła. Ostatnio trudno ogarnąć ten indeks. Wygląda te testują ta ostatnią świce momentum na H1. Zobaczymy jak sie ta świeca zamknie.
-- Dodano: 10 kwie 2017, 18:14 --
Cholerna konsola..
-- Dodano: 10 kwie 2017, 18:14 --
Cholerna konsola..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Na konsoli też można zarobić 

Zawsze, na wszystkim, o każdej porze można zarobić, trzeba tylko chciećZolo pisze:Na konsoli też można zarobić

w kazdych warunkach, nawet jak buja na danych też można zarobić (ale i stracić też można )majkel79 pisze:Zawsze, na wszystkim, o każdej porze można zarobić, trzeba tylko chciećZolo pisze:Na konsoli też można zarobić
To w sumie kolejny dowód, że analiza techniczna nie ma sensu bo i tak nas zmylą i tak. Wracam do mojego nowego projektu, bo dziś grałem głównie na pierwszym koncie i trochę zaniedbałem drugie. Nie da się przewidzieć co zrobią, gdzie i kiedy zawrócą i koniec. Można tylko do pewnego stopnia, ale trzeba czekać za każdym razem na potwierdzenia itp. Dziś zrobili fałszywe wybicie i znowu dałem się na to nabrać..
W tej grze chodzi tylko o to, żeby zrobić nas w konia i zabrać kasę. Oni mają gdzieś AT.
-- Dodano: 10 kwie 2017, 18:57 --

-- Dodano: 10 kwie 2017, 18:57 --
Ja chcę i nie mogę.. No chyba, że gram odwrotnie..majkel79 pisze:Zawsze, na wszystkim, o każdej porze można zarobić, trzeba tylko chciećZolo pisze:Na konsoli też można zarobić

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
O 22.10 Janetka będzie przemawiać - uwaga może bujać

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora