Seba, ponownie, czy byś na to kasę położył?Bemowo1 pisze:Wcześniej ktoś wklejał coś podobnego, według mnie tak to powinno wyglądać.
Taka sytuacja
Czy to są wystarczające powody, by tracić pieniądze?
Seba, ponownie, czy byś na to kasę położył?Bemowo1 pisze:Wcześniej ktoś wklejał coś podobnego, według mnie tak to powinno wyglądać.
Taka sytuacja
No tak. W końcu mowa o cudownym wskaźniku. Od razu widać "boskość"fx-technik pisze: O moim dziele było, więc mnie dotyczyło. Zajarzył?
Z tej foty dla mnie nie wiele wynika (nie gram pod takie układy), wolę otwierać pozycje w innym miejscu, które wskazałem dzisiaj w nocy.fx-technik pisze:Seba, ponownie, czy byś na to kasę położył?Bemowo1 pisze:Wcześniej ktoś wklejał coś podobnego, według mnie tak to powinno wyglądać.
Taka sytuacja
Bemowo1 pisze:Dobra,
Koniec gaworzenia. Biorę łopatę w garść i idę dalej rowy kopać, przynajmniej widać efekty mojej pracy.
Napisz lepszy.Cblondyn pisze:No tak. W końcu mowa o cudownym wskaźniku. Od razu widać "boskość"fx-technik pisze: O moim dziele było, więc mnie dotyczyło. Zajarzył?.
Że tego wcześniej nie zauważyłem
Od lat sugeruje ludziom grać na SR, LT, formacje świecowe jak i formacje AT. Chyba wszystkim znane. No może nie wszystkimfx-technik pisze:
Trollowanie tylko wystawia tobie świadectwo.
Czyli, że robisz dokładnie nic.Cblondyn pisze:Od lat sugeruje ludziom grać na SR, LT, formacje świecowe jak i formacje AT. Chyba wszystkim znane. No może nie wszystkimfx-technik pisze:
Trollowanie tylko wystawia tobie świadectwo.
A "cuda na kiju" to odradzam od zawsze i wszystkim
brawo bemowo, ubawilem sie swietnie dzieki twojemu poczuciu humoruBemowo1 pisze:Z tej foty dla mnie nie wiele wynika (nie gram pod takie układy), wolę otwierać pozycje w innym miejscu, które wskazałem dzisiaj w nocy.fx-technik pisze:Seba, ponownie, czy byś na to kasę położył?Bemowo1 pisze:Wcześniej ktoś wklejał coś podobnego, według mnie tak to powinno wyglądać.
Taka sytuacja
wezmę jeszcze kilof w robocie się przyda
Nic nowego, o tym juz dawno pisali:fx-technik pisze:
"I jest tak, jak inni tu napisali, w końcu oddają wszystko rynkowi.
genialna riposta hahaCblondyn pisze:No tak. W końcu mowa o cudownym wskaźniku. Od razu widać "boskość"fx-technik pisze: O moim dziele było, więc mnie dotyczyło. Zajarzył?.
Że tego wcześniej nie zauważyłem