gbpusd jest fajna parą,Bemowo1 pisze:Tomasz196407 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale lepszy jest gbpjpy
patrz na wschód tam zawsze była cywilizacja

gbpusd jest fajna parą,Bemowo1 pisze:Tomasz196407 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seba, analiza super, ale ja bym od razu zapytał - Dlaczego?Bemowo1 pisze:kabel na gotowo
W tym momencie całkowita racja, czekam na dalszy rozwój sytuacjifx-technik pisze: Brak tu jakichkolwiek rozsądnych podstaw do ryzykowania pieniędzy.
Chłopaki z Edo jako pierwsi zaczęli bawić się w kontrakty. Ale chyba im to bokiem wyszłoTomasz196407 pisze: patrz na wschód tam zawsze była cywilizacja
No widzę, 1,2,3 i w dół. Chociaż ja bym wziął tą świece na zielonym tle. Też dobrze widać co się działo. Wsparcie stało się oporem i zakres w dół teżborze określony. Dlaczego wybrałeś małą świecę ze środka?fx-technik pisze:Świeżak,
Każde przebicie, to przebicie jakiejś konsoli.
Przykład:
Zwróć uwagę na cenę Close tej czerwonej wolumenowej u góry.
Ona przebiła konsolę zaznaczoną DSWS: I potem zwróć uwagę na PA.
Taki precyzyjny jest ten przyrząd.
fx-technik pisze:belon, chyba ci pozamiatają te eSki na UJku.
nie każdy jest doskonały,Bemowo1 pisze:Chłopaki z Edo jako pierwsi zaczęli bawić się w kontrakty. Ale chyba im to bokiem wyszłoTomasz196407 pisze: patrz na wschód tam zawsze była cywilizacja
Ponieważ tamta świeca przebiła tą konsolidację, a nie Low tej świecy, którą pokazujesz.Świeżak44 pisze:No widzę, 1,2,3 i w dół. Chociaż ja bym wziął tą świece na zielonym tle. Też dobrze widać co się działo. Wsparcie stało się oporem i zakres w dół teżborze określony. Dlaczego wybrałeś małą świecę ze środka?fx-technik pisze:Świeżak,
Każde przebicie, to przebicie jakiejś konsoli.
Przykład:
Zwróć uwagę na cenę Close tej czerwonej wolumenowej u góry.
Ona przebiła konsolę zaznaczoną DSWS: I potem zwróć uwagę na PA.
Taki precyzyjny jest ten przyrząd.