DayTrading: Piątek 07.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.04.2017
Dadas zawsze słynął z traktowania z góry ludzi. Co z tego ze wstawia te swoje ficzery jak i tak nic nie wyjaśni tylko" tu przerywana, tam ciągła, jak tam dojdzie to bedzie to albo bedzie co innego" bez sensu
Ten kolega to "pomazaniec Boży" i geniusz rynków finansowych to tylko takie delikatne i subtelne określenie. No przynajmniej za takiego się uważa. Reszta to idioci i kretyni. Ciekawe kiedy to w końcu z siebie wydusi hehebelon pisze:fx-technik pisze:Chcesz, żeby wszyscy byli takimi maniakami jak my?
Jak wczoraj zacząłem coś pisać, to było tylko 9 stron wpisów.
Miernota totalna.
Widać ten dział mocno podupada.
Myślisz, że na FX im więcej jakiś skrinów i teorii tym lepiej i jakość forum to ilość stron?
To żeś qufa podniósł poziom tymi 32 skrinami EU - gratulacje!!!
A "miernota totalna" - ładne masz zdanie o piszących tutaj - gratulacje nr 2.
Ale samoocena SZACUN

- fx-technik
- Fanatyk
To nie było o piszących, tylko o fakcie.belon pisze:fx-technik pisze:Chcesz, żeby wszyscy byli takimi maniakami jak my?
Miernota totalna.
Myślisz, że na FX im więcej jakiś skrinów i teorii tym lepiej i jakość forum to ilość stron?
Jeżeli Twoja Szacowna Osoba świadczy o poziomie wypowiedzi, to wybacz, ale wiesz już czemu ludzie nie chcą tu się udzielać.
PS. Dotyczy także tego kolegi powyżej.
-- Dodano: 09 kwie 2017, 16:14 --
Nikogo nie traktuję ani z góry, ani z dołu.d4mian7 pisze:Dadas zawsze słynął z traktowania z góry ludzi. Co z tego ze wstawia te swoje ficzery jak i tak nic nie wyjaśni tylko" tu przerywana, tam ciągła, jak tam dojdzie to bedzie to albo bedzie co innego" bez sensu
Powiedz, czego ty oczekujesz?
Żeby ci ktoś powiedział: "Kupuj za tyle, sprzedawaj za tyle"?
To się zapisz do tych, co sygnały zapodają.
Albo, istnieją konta PAMM, gdzie traduje jakiś tzw. Account Manager i jego trady są kopiowane na twoim koncie.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2017, 17:17 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym
Chodzi, ktora linia co znaczy to juz nie wyjaśnisz
- fx-technik
- Fanatyk
Przecież wyjaśniam.d4mian7 pisze:Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym
Poczytaj wszystkie posty.
Prawda to ze kiedys negowałes analizę techniczna?d4mian7 pisze:Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym
Trochę to zabawne, że w taki sposób to ująłeś.fx-technik pisze:To nie było o piszących, tylko o fakcie.belon pisze:fx-technik pisze:Chcesz, żeby wszyscy byli takimi maniakami jak my?
Miernota totalna.
Jeżeli Twoja Szacowna Osoba świadczy o poziomie wypowiedzi, to wybacz, ale wiesz już czemu ludzie nie chcą tu się udzielać.
PS. Dotyczy także tego kolegi powyżej.
Moja Szanowna Osoba odnosi sie prawie tylko i wyłącznie do twoich wpisów.
Ponadto Moja Szanowna Osoba wrzuca tutaj tylko skrina jak widzi rynek i tyle.
Nie komentuje wszystkiego, nie promuje „jedynej i słusznej metody” handlu na forex i nie edukuje wszystkich na siłę czy ta osoba chce być edukowana czy nie.
Nikt jeszcze nie zwrócił uwagi, Mojej Szanownej Osobie, żebym nie wrzucał swoich skrinów tutaj na forum.
Możesz być pierwszy. Śmiało.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2017, 17:25 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego nie drąż tematu bo będzie cięzko sie przez forum przekopaćd4mian7 pisze:Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym

A że jest "płodnym" twórcą to już chyba zauważyłeś. I zapewniam, że bardzo to lubi

- fx-technik
- Fanatyk
Dla mnie to nie jest analiza techniczna.d4mian7 pisze:Prawda to ze kiedys negowałes analizę techniczna?d4mian7 pisze:Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym
Nadal uważam tradycyjną naukę AT za bzdurę.
Bez rozumienia mechaniki wykresu można wszelką AT sobie wsadzić wiesz gdzie.
Jest "płodny" i z tego nic nie wynikaCblondyn pisze:Kolego nie drąż tematu bo będzie cięzko sie przez forum przekopaćd4mian7 pisze:Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym
A że jest "płodnym" twórcą to już chyba zauważyłeś. I zapewniam, że bardzo to lubi
-- Dodano: 09 kwie 2017, 17:27 --
To zmień nick bo wynika z niego co innegofx-technik pisze:Dla mnie to nie jest analiza techniczna.d4mian7 pisze:Prawda to ze kiedys negowałes analizę techniczna?d4mian7 pisze:Dadas, nie o sygnały chodzi. Piszesz o czymś, wstawiasz wykresy ale o co w tym
Nadal uważam tradycyjną naukę AT za bzdurę.
Bez rozumienia mechaniki wykresu można wszelką AT sobie wsadzić wiesz gdzie.