To po co to wszystko tutaj wrzucasz skoro i tak nikt, nic kompletnie, nie potrafi na podstawie tego czegoś zrobić?fx-technik pisze:A co ja mam z tym wspólnego, że nikt ci nie chce powiedzieć co będzie tradował w poniedziałek?
DayTrading: Piątek 07.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.04.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Będą tacy, którym to bardzo pomoże.belon pisze:To po co to wszystko tutaj wrzucasz skoro i tak nikt, nic kompletnie, nie potrafi na podstawie tego czegoś zrobić?fx-technik pisze:A co ja mam z tym wspólnego, że nikt ci nie chce powiedzieć co będzie tradował w poniedziałek?
Nie wypowiadaj się za wszystkich i nie twierdź, że "nikt".
Rozumiem, że być może Ty i kilku innych wypowiadających się niczego nie rozumiecie,
ale Wy to nie Wszyscy, a na pewno nie jesteś próbką reprezentatywną.
Więc, odpuść sobie to Twoje trollowanie.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2017, 16:43 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Kolega co jakiś czas sie pojawia na forum z coraz to nowszymi "narzędziami" na wykresach. A to coraz barwniejsze linie świeczki, niektóre świeczki w kwiatki, słoniki itp. Czemu to ma służyć? I tu zaczyna się cały korowód teorii i hipotez tych z rodzaju "jedynie słusznych". Acha i jeszcze jedno. Kolega na początku udowadniał, że AT nie działa i to kompletna bzdura itp.fx-technik pisze:Ciekawa hipoteza...Cblondyn pisze:... bo nie ma sensu komplikować sobie rzeczy które są proste
Tzn., że wszyscy są milionerami, bo to jest proste.
Z tobą włącznie.
I żyjesz z tego bez zmartwień i kłopotów finansowych, bo to jest proste...

Bedą tacy - próbujesz przewidywać?fx-technik pisze:Będą tacy, którym to bardzo pomoże.belon pisze:To po co to wszystko tutaj wrzucasz skoro i tak nikt, nic kompletnie, nie potrafi na podstawie tego czegoś zrobić?fx-technik pisze:A co ja mam z tym wspólnego, że nikt ci nie chce powiedzieć co będzie tradował w poniedziałek?
Nie wypowiadaj się za wszystkich i nie twierdź, że "nikt".
Rozumiem, że być może Ty i kilku innych wypowiadających się niczego nie rozumiecie,
ale Wy to nie Wszyscy, a na pewno nie jesteś próbką reprezentatywną.
Więc, odpuść sobie to Twoje trollowanie.
Nie wypowiadam się - stwierdzam FAKT - NIKT i NIC to pasuje do obecnej sytuacji. Chyba, że przeoczyłem jakiś wpis?
- fx-technik
- Fanatyk
Narzędzia są te same - DSWS.Cblondyn pisze:Kolega co jakiś czas sie pojawia na forum z coraz to nowszymi "narzędziami" na wykresach. A to coraz barwniejsze linie świeczki, niektóre świeczki w kwiatki, słoniki itp. Czemu to ma służyć? I tu zaczyna się cały korowód teorii i hipotez tych z rodzaju "jedynie słusznych". Acha i jeszcze jedno. Kolega na początku udowadniał, że AT nie działa i to kompletna bzdura itp.fx-technik pisze:Ciekawa hipoteza...Cblondyn pisze:... bo nie ma sensu komplikować sobie rzeczy które są proste
Tzn., że wszyscy są milionerami, bo to jest proste.
Z tobą włącznie.
I żyjesz z tego bez zmartwień i kłopotów finansowych, bo to jest proste...
I od 2013 tego rozwijam jedną metodykę.
A to, że kolega ni-hu-hu nie kapuje, lub nie chce się wgłębić, to już nie moja wina.
-- Dodano: 09 kwie 2017, 15:49 --
Nie przewiduję, zawsze są.belon pisze: Bedą tacy - próbujesz przewidywać?
Nie wypowiadam się - stwierdzam FAKT - NIKT i NIC to pasuje do obecnej sytuacji. Chyba, że przeoczyłem jakiś wpis?
Chcesz, żeby wszyscy byli takimi maniakami jak my?
Jak wczoraj zacząłem coś pisać, to było tylko 9 stron wpisów.
Miernota totalna.
Widać ten dział mocno podupada.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2017, 16:50 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba kolega sobie za bardzo schlebia żebym miał na tyle siły i ochoty żeby te "Cuda na kiju" zgłębiałfx-technik pisze:
A to, że kolego ni-hu-hu nie kapuje, lub nie chce się wgłębić, to już nie moja wina.

Wystarczą mi moje kreski. Co prawda nie są tak "genialne" jak kolegi ale mi wystarczą

- fx-technik
- Fanatyk
No to w takim razie po co kolega w ogóle komentuje?Cblondyn pisze:Chyba kolega sobie za bardzo schlebia żebym miał na tyle siły i ochoty żeby te "Cuda na kiju" zgłębiałfx-technik pisze:
A to, że kolego ni-hu-hu nie kapuje, lub nie chce się wgłębić, to już nie moja wina..
Wystarczą mi moje kreski. Co prawda nie są tak "genialne" jak kolegi ale mi wystarczą
Niech nie czyta moich wpisów i robi swoje.
Takie to genialnie proste, jest!
Powód oczywisty i jasny. Przestrzegam wszystkich przed "kolorowymi cudami na kiju" które tak naprawde warte są tylko tego kijkafx-technik pisze: No to w takim razie po co kolega w ogóle komentuje?
Takie to genialnie proste, jest!

fx-technik pisze:Chcesz, żeby wszyscy byli takimi maniakami jak my?
Jak wczoraj zacząłem coś pisać, to było tylko 9 stron wpisów.
Miernota totalna.
Widać ten dział mocno podupada.
Myślisz, że na FX im więcej jakiś skrinów i teorii tym lepiej i jakość forum to ilość stron?
To żeś qufa podniósł poziom tymi 32 skrinami EU - gratulacje!!!
A "miernota totalna" - ładne masz zdanie o piszących tutaj - gratulacje nr 2.
- fx-technik
- Fanatyk
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, zajmuję się tradingiem zawodowo.Cblondyn pisze:Powód oczywisty i jasny. Przestrzegam wszystkich przed "kolorowymi cudami na kiju" które tak naprawde warte są tylko tego kijkafx-technik pisze: No to w takim razie po co kolega w ogóle komentuje?
Takie to genialnie proste, jest!. Bez urazy kolego ale nie będę patrzył obojetnie na robienie ludziom wody z mózgu
Nie stać mnie na amatorszczyznę.
Jeżeli ktoś ma zamiar i ochotę robić to poprawnie, to zapraszam i obiecuję bardzo ciężką pracę.
Jeżeli ktoś nie ma ochoty ciężko pracować i szuka jedynie okazji do szybkiego zarobku, to mnie
tacy ludzie nie interesują.