Tomasz196407 pisze:Belon dobrze że wstawiasz wykresy, wielu to dostrzega i prawidłowość i sprawdzalność,
prowadzić dysputy z niektórymi tu nie warto, lista PW i jest spokój,!!
chce oglądac i nic nie wstawiac to jego sprawa, gorzej jak potrafi zrobic z innych posmiewisko nic sam nie prezentując , ale to sprawa admina,
CHWaliputy tu zawsze były i bedą, - Po czasie zawsze jest wygrana, dowartościowuja sie w ten sposób,
Rób swoje i olej ich, niech postują

Tomku, "koleś Patryś" ocenia mnie tak (chociaż nic do niego / o nim wcześniej nie pisałem):
Patryś pisze:No i tacy starzy mikrolotowi wyjadacze z działu Day-Trading jak boleń
Pol, proponuję, nie przejmuj się tym ujadaniem, tylko wrzucaj dalej swoje analizy i porady bo to co piszesz jest bardzo ciekawe i pomocne (w przeciwieństwie do turbo analiz opartych o źle narysowane linie trendu)
albo tak radośnie do mnie pisze (było na forum w tajm, dało po odbiciu od LT ok 100p na plus):
Patryś pisze:No sorry, belon, ale to są jakieś fantazje a nie linie trendu

LT powinna łączyć punkty po których następuje wybicie nowych ekstremów (dołków/szczytów) w trendzie, a tam sobie przyłożyłeś bo coś Ci się zdawało; fajnie jak wyszło, ale nie wiem po prostu po co tam te linie, bo nie powinno ich tam być.
No to sprawdzam kolegę Patrysia: dawaj KONKRETY skoro jesteś taki dobry, żeby oceniać innych.
gad demmm!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2017, 21:42 przez
belon, łącznie zmieniany 2 razy.