DayTrading: Wtorek 04.04.2017
Re: DayTrading: Wtorek 04.04.2017
Ropę będą chyba wywalać do góry. Potwierdzili ostatni setup wzrostowy na H4 z zeszłego tygodnia.
-- Dodano: 04 kwie 2017, 14:32 --
W stanach byczki wzięły rozpęd. Może jakiś wyższy poziom dzisiaj padnie?

-- Dodano: 04 kwie 2017, 14:32 --
W stanach byczki wzięły rozpęd. Może jakiś wyższy poziom dzisiaj padnie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
coś w ten deseń ;];]highend pisze:pracowałeś na nowe depo?PipsKong pisze:Cześć , chciałem się przywitać ;] dawno mnie nie było
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
PipsKong pisze:coś w ten deseń ;];]highend pisze:pracowałeś na nowe depo?PipsKong pisze:Cześć , chciałem się przywitać ;] dawno mnie nie było

Dobra praca jest najlepsza,
rzuć to zło

spokojnie ;]Tomasz196407 pisze:

rzuć to zło
po prostu zwiększałem depozyt

na razie jest stabilnie ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
PipsKong pisze:spokojnie ;]Tomasz196407 pisze:

rzuć to zło
po prostu zwiększałem depozyt
na razie jest stabilnie ;]

i co grasz?
albo bedziesz?
ZAWSZE !!!Tomasz196407 pisze:

i co grasz?
albo bedziesz?
tylko zrobiłem sobie przerwę od czytania "pewniaków" na forum i powiem szczerze że jest lepiej

+11k na ropie na nowym koncie na L-ce, a było w pewnym momencie -8,5k na tej pozycji..  Czyli wystarczy poczekać?  Nawet przy nie najlepszym wejściu? Trzeba mieć nerwy, żeby tak grać.. Zobaczymy. Gram na drugim koncie tylko duże interwały.
 Czyli wystarczy poczekać?  Nawet przy nie najlepszym wejściu? Trzeba mieć nerwy, żeby tak grać.. Zobaczymy. Gram na drugim koncie tylko duże interwały.

Czyli wystarczy poczekać?  Nawet przy nie najlepszym wejściu? Trzeba mieć nerwy, żeby tak grać.. Zobaczymy. Gram na drugim koncie tylko duże interwały.
 Czyli wystarczy poczekać?  Nawet przy nie najlepszym wejściu? Trzeba mieć nerwy, żeby tak grać.. Zobaczymy. Gram na drugim koncie tylko duże interwały.To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- 

koalaforex
- Bywalec 
swiezak masz niesamowite przemyslenia! jestes złoty chlopak...

Na demo możesz czekac aż zadzwoni margin.Świeżak44 pisze:+11k na ropie na nowym koncie na L-ce, a było w pewnym momencie -8,5k na tej pozycji..Czyli wystarczy poczekać? Nawet przy nie najlepszym wejściu? Trzeba mieć nerwy, żeby tak grać.. Zobaczymy. Gram na drugim koncie tylko duże interwały.
W realu wylewałoby Ci się z pampersa.
Nawet tak nie myśl. Ty masz wiedzieć kiedy wejść.
Pamiętaj. Rynek rośnie, kiedy nie chce spadać. I ten moment musisz nauczyć sie znajdować na wykresie. Żaden wskaźnik Ci nie pomoże. Czysty wykres i włączenie myślenia.
Na ropie to był ten moment. Ciekawe ilu chętnych zapakowało sie w S licząc na RGR

[img][/img]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"