Świeżak44 pisze:No ich.. przegapiłem ten setup.. Szkoda. Praktycznie wykonali setupy i na SP500 i na DAX-ie. Człowiek odejdzie na gdzine i już pozamiatane.
-- Dodano: 03 kwie 2017, 20:46 --
W sumie prosta gra dzisiaj była, ale jak zwykle nie wykorzystałem. Majkel 79 powiedz skąd ten zakres korekty 12230 wyliczyłeś, bo ja się w pewnym momencie pogubiłem gdzie mogą spaść i przez to straciłem. Jakaś korekta 100% poprzedniej korekty? Możesz to narysować?
Świeżak, spójrz na DAX, jeszcze chwila, jeszcze momencik i może przed zamknięciem wskoczy TP 12314.
Wszystko zgodnie z planem taktycznym, bez żadnych zasranych wskaźników.
-- Dodano: 03 kwie 2017, 20:54 --
Świeżak44 pisze:No ich.. przegapiłem ten setup.. Szkoda. Praktycznie wykonali setupy i na SP500 i na DAX-ie. Człowiek odejdzie na gdzine i już pozamiatane.
-- Dodano: 03 kwie 2017, 20:46 --
W sumie prosta gra dzisiaj była, ale jak zwykle nie wykorzystałem. Majkel 79 powiedz skąd ten zakres korekty 12230 wyliczyłeś, bo ja się w pewnym momencie pogubiłem gdzie mogą spaść i przez to straciłem. Jakaś korekta 100% poprzedniej korekty? Możesz to narysować?
Poniżej odpowiedź na Twoje pytanie o równość korekt
-- Dodano: 03 kwie 2017, 21:04 --
Dobra trzeba zobaczyć co tam w nocy w kalendarzu jeszcze będzie i pora zapodać usdcad na short, dosyć tego dobrego.
Dobranoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.