nie ma... nie spotkałem się jeszcze w zestawieniu z opcją na GBPJPYTomasz196407 pisze:niemiaszek pisze: More option expiries of note this week 4-7 April
GBPJPY nie ma?

nie ma... nie spotkałem się jeszcze w zestawieniu z opcją na GBPJPYTomasz196407 pisze:niemiaszek pisze: More option expiries of note this week 4-7 April
GBPJPY nie ma?
niemiaszek pisze:nie ma... nie spotkałem się jeszcze w zestawieniu z opcją na GBPJPYTomasz196407 pisze:niemiaszek pisze: More option expiries of note this week 4-7 April
GBPJPY nie ma?
Świeżak ja na big short na dax od okrągłego poziomu 12400. Sl 12423.Świeżak44 pisze:A WIG20 dalej stoi. Goldman sprzedał swoje i się hossa skończyła..
Ale ze wskaźnika wynika, że DAX nie chce teraz spadać. PS. Właśnie znowu odbija. Jakbyś teraz wyszedł to juz byś miał fajny zysk. Skąd wiesz co zrobi SP500? Są na środku konsoli, blisko pivota odzdielającego wzrosty od spadków..majkel79 pisze:Świeżak ja na big short na dax od okrągłego poziomu 12400. Sl 12423.Świeżak44 pisze:A WIG20 dalej stoi. Goldman sprzedał swoje i się hossa skończyła..
Chcesz zarabiać jak grubas to myśl jak grubas i dymaj leszczy. Będziesz płacił w końcu podatki z forex a nie rozliczał straty (mówię o koncie real)
.Świeżak44 pisze:Ale ze wskaźnika wynika, że DAX nie chce teraz spadać. PS. Właśnie znowu odbija. Jakbyś teraz wyszedł to juz byś miał fajny zysk. Skąd wiesz co zrobi SP500? Są na środku konsoli, blisko pivota odzdielającego wzrosty od spadków..majkel79 pisze:Świeżak ja na big short na dax od okrągłego poziomu 12400. Sl 12423.Świeżak44 pisze:A WIG20 dalej stoi. Goldman sprzedał swoje i się hossa skończyła..
Chcesz zarabiać jak grubas to myśl jak grubas i dymaj leszczy. Będziesz płacił w końcu podatki z forex a nie rozliczał straty (mówię o koncie real)
Już takie to są te wsk.Świeżak44 pisze:Ale ze wskaźnika wynika, że DAX nie chce teraz spadać. PS. Właśnie znowu odbija. Jakbyś teraz wyszedł to juz byś miał fajny zysk. Skąd wiesz co zrobi SP500? Są na środku konsoli, blisko pivota odzdielającego wzrosty od spadków..majkel79 pisze:Świeżak ja na big short na dax od okrągłego poziomu 12400. Sl 12423.Świeżak44 pisze:A WIG20 dalej stoi. Goldman sprzedał swoje i się hossa skończyła..
Big short dax w grze, nabiera rozpędu, przesuwamy sl i jedziemymajkel79 pisze:Świeżak ja na big short na dax od okrągłego poziomu 12400. Sl 12423.Świeżak44 pisze:A WIG20 dalej stoi. Goldman sprzedał swoje i się hossa skończyła..
Miałeś jednak racje. I ja miałem rację, że przetestują fibo 100. Wszystko teraz zależy co zrobią na tej linni. Czy wybiją w dół czy odbiją od niej w górę. Prawdę mówiąć jestem 50/50 teraz.majkel79 pisze:Big short dax w grze, nabiera rozpędu, przesuwamy sl i jedziemymajkel79 pisze:Świeżak ja na big short na dax od okrągłego poziomu 12400. Sl 12423.Świeżak44 pisze:A WIG20 dalej stoi. Goldman sprzedał swoje i się hossa skończyła..