DayTrading: Piątek 31.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 31.03.2017
to zawsze będą robić xD
jak to mowia, cierpliwosc jest gorzka ale jej owoce sa slodkieStachuu pisze:to zawsze będą robić xD
do ropy w piątek trzeba miec stalowe nerwy . zazwyczaj w ostatnich minutach jeszcze wyciągają na maxa .
zdarzało mi sie zamykać pozycje w ostatnich sekundach notowań - gotowy przepis na nerwice , i arytmie serca
zdarzało mi sie zamykać pozycje w ostatnich sekundach notowań - gotowy przepis na nerwice , i arytmie serca

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ogolnie ropa to ciezki material do granianavik pisze:do ropy w piątek trzeba miec stalowe nerwy . zazwyczaj w ostatnich minutach jeszcze wyciągają na maxa .

-- Dodano: 31 mar 2017, 20:04 --
najgorsze co moglem zrobic to zamknac to i wziac sd4mian7 pisze:ogolnie ropa to ciezki material do granianavik pisze:do ropy w piątek trzeba miec stalowe nerwy . zazwyczaj w ostatnich minutach jeszcze wyciągają na maxa .
dobra moja ELA close 

to pijemyStachuu pisze:dobra moja ELA close

d4mian7 pisze:ogolnie ropa to ciezki material do granianavik pisze:do ropy w piątek trzeba miec stalowe nerwy . zazwyczaj w ostatnich minutach jeszcze wyciągają na maxa .
-- Dodano: 31 mar 2017, 20:04 --
najgorsze co moglem zrobic to zamknac to i wziac sd4mian7 pisze:ogolnie ropa to ciezki material do granianavik pisze:do ropy w piątek trzeba miec stalowe nerwy . zazwyczaj w ostatnich minutach jeszcze wyciągają na maxa .

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ty trzymaj jeszcze
-- Dodano: 31 mar 2017, 20:08 --
Co? zamknąłeś l i masz S ?
co Ty, trzymam do koncaStachuu pisze:Ty trzymaj jeszcze

no ja myśle